Telekom Vivicittá Győrben: nevezz éjfélig kedvezményesen!

2018 a debütáló városok éve a Vivicittá történetében. Az idei vidéki sorozatot április 22-én szintén egy első bálozó város nyitja! Szeresd a városodat Győrben is, és ünnepeld futással!

A győri Telekom Vivicittá Városvédő Futás útvonala 2,6 km, és Győr legszebb részein át vezet. A kicsikből és nagyokból álló mezőny a Dunkapu térről rajtol majd április 22-én, reggel 10 órakor, majd a mindenki által teljesíthető táv megtétele után ugyanoda érkezik vissza is.

A Telekom Vivicittá gyerekek, iskolák, baráti társaságok és munkahelyi közösségek együttes eseménye. Gyere, és ünnepeld a várost, ahol élsz, vagy amelyet szeretsz több ezer városlakó futótársaddal együtt.

A résztvevők a felejthetetlen élmény mellett valamennyien megkapják a Telekom Vivicittá Győr emblémázott pólóját.

Biztosítsd a helyed a mezőnyben, ma éjfélig kedvezményesen nevezhetsz!A Vivicittá mozgalma Olaszországból ered, 1984-ben indult útjára. Az olaszok gyönyörű, ám zsúfolt és lassan lakhatatlanná váló történelmi városaik lakóit szerették volna ráébreszteni lakóhelyük értékeire. Innen a verseny neve: Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! Többféleképpen értelmezhető a rendezvény elnevezése, amely születésétől kezdve egyre több helyszínen zajlik. Budapest 1986-ban csatlakozott, az első két év után pedig 30 olasz város mellett New York, Barcelona, Brüsszel, Lisszabon is bekapcsolódott a sorozatba.

fb share