Telekom Vivicittá Jelmezverseny: megvan az eredmény

A közel 30 ezer futó között idén is sok olyan volt, aki hétköznapi önmaga mellett jelmezbe öltöztetett alteregóját is magával vitte a választott futótávra. A jelmezesek versenyét az aranykulcsos szállodaportások nyerték! Kattints a cikkre a további helyezettekért!

A 33. Telekom Vivicittán velünk futott a Beach Boys, R2D2 és rohamosztagos barátai a Star Warsból. Rajthoz állt Wonder Woman, egy katicabogár, egy miniatűr SuperGirl, egy Tündérke, és a magyaros virtusból is kaptunk némi ízelítőt.
A jelmezesekre az esemény Facebook oldalán lehetett szavazni.
A legnépszerűbb jelmezes futók szabadon felhasználható, ingyenes nevezést nyernek a BSI eseményeire oly módon, hogy az első helyezett 3, a második helyezett 2, a harmadik helyezett pedig 1 eseményre nevezhet a következő egy évben.

A helyezettek:
1. Szállodaportások - 687 szavazat2. Star Wars csapat - 425 szavazat3. The Beach Boys - 285 szavazatA gyermek jelmezes indulók között külön győztest hirdetünk. A nyertes szintén 1 ingyenes nevezést nyer a BSI valamelyik eseményére, melyet szabadon felhasználhat a következő egy évben.

A győztes: SuperGirlA díjazottaknak gratulálunk, a nyeremény felhasználásának technikai részleteiről emailben értesítjük az érintetteket.

fb share