Tour de Tisza-tó: holnaptól drágább a nevezés

Május első hétvégéjén kihagyhatatlan programmal várunk a Tisza-tónál. Gurulj, száguldj két keréken vagy görkorin, versenyezz vagy gyönyörködj a tájban, és legyen egy remek családi vagy baráti hétvégéd a szabadban, a tó körül. Nevezz éjfélig nagyon kedvezményesen!

Túrázz, nézd a tájat, élvezd a mozgás örömét, vagy tekerj, száguldj, versenyezz a Tisza-tó körül május 5-én, a 11. Intersport Tour de Tisza-tó és Tisza-tavi Brigatlonon! Kezdőknek és profiknak, családoknak és egyéni kihívást keresőknek!

Ha már voltál az eseményen, tudod, hogy ez a legjobb választás, ha a szabadban és sportolással szeretnéd tölteni május első hétvégéjét. Ha még nem próbáltad, kockáztasws, tégy egy próbát!

Ha túrázni szeretnél, és gyerekekkel érkezel, választhatod a 15 kilométeres kerékpártúratávot, ha elszántak vagyok, a tavat is megkerülhetitek kényelmes, tájra rácsodálkozós tempóban.
Az avatott bringásoknak és a kihívást keresőknek a 65 kilométeres tókerülő számot ajánljuk, ahol a gyorsaságodat és a versenyszellemedet is próbára teheted.
Ha a két kerék nem elég, gurulj görkorival 57 kilométert.
Ha pedig a futás szerelmese vagy, és nem tudsz lemondani róla, csináljc sapatot, és induljatok a Tisza-tavi Bringatlonon, ahol két kerékkel mindig kevesebb van, mint ahogy látszólag arra szükség volna, vagyis a csapat egyik tagja mindig fut!

Nevezz március 27-én éjfélig nagyon kedvezményes áron!