Válts csapatra, és nevezz változatlan áron a maratonváltóra

A futásnál csak egy dolog jobb: egy csapatért futni! Próbáld ki, milyen együtt! A 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó csapatokra érvényes nevezési díjait június 4-én meghosszabbítottuk!

A futás összehoz! Szólj a barátoknak, a sporttársaknak, riaszd a családot, vagy alakítsatok csapatot a munkahelyi futókör tagjaiból, és álljatok közösen rajthoz a 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón.

A félmaratonváltóra (3*7032 m) háromfős csapatok jelentkezését várjuk, a minimaraton-váltóra (3*2000 m) szintén, a maratonváltón (6*7032 m) viszont többen is indulhattok, a 42,195 km-s távot 3, 4 vagy 6 fős csapatok teljesíthetik.

Idei újdonságként június 10-én a Hungexpon várunk Téged és a csapatod, hogy megmutassátok Ti vagytok a legjobb vagy a legbulisabb váltócsapat szerte a világon. A nyári melegben klimatizált pihenőhely és fedett váltózóna gondoskodik arról, hogy szuperül érezzétek magatokat!A váltószámok 7 kilométerére történő felkészülést ingyenes e-edzésterv segíti. A 9 hetes program április elején indult, de bármikor becsatlakozhatsz. Idekattintva irakozhatsz fel!

fb share