Fel a csúcsra

Odafenn érzed jól magad? Idén tavasszal és nyáron két lehetőséget is kínálunk, hogy a csúcsra juss. Májusban a Pécs felett magasodó Misinát, június elején pedig Kékestetőt hódíthatod meg, ha velünk futsz.

A Misina a Mecsek Pécs környéki csúcsainak egyik legmagasabbika. Az 535 méter magas csúcson magasodó Pécsi Tv-torony pedig a város ikonikus jelképe. Május 12-én a pécsi belvárosból indulva egy 390 méter szintemelkedést is magában foglaló 9,3 kilométeres útvonalat futva letudva bizonyoshatsz meg arról, hogy a Misina-tetőn magasodó torony kenterbe veri a Kékestetőről messzire látszó testvérét.

A Telekom Vivicittá - Misina Csúcstámadás a 2018. évi Telekom Vivicittá Városvédő Futás társeseménye. Látogass el Baranya mediterrán hangulatú központjába, és a tavasz illatait magadba szívva hódítsd meg a mecseki csúcsot!

Az 535 méter magasan fekvő célban egy csodaszép éremmel várunk, a nevezéssel pedig az esemény technikai pólója is a Tiéd.

Ha mindez megvolt, tekintheted úgy, hogy felkészültél a 21. Kékes Csúcsfutásra. Naná, hogy idén sem hagyjuk ki Magyarország legmagasabb pontját sem.
Június 2-án újra Mátrafüredről indulunk neki a csúcsnak, a 11,6 kilométeres útvonalon 671 méter szintemelkedőt küzdünk le azért, hogy odafenn egy éremmel a nyakunkban elmondhassuk magunkról, idehaza már nincs feljebb.

A Kékes Csúcsfutásra edzéstervünk segítségével is készülhetsz! Az ingyenes e-edzésprogram április 2-án indul, ha még ma feliratkozol, március 30-án pénteken már landol is postafiókodban az első hírlevél benne a feladataiddal.

Iratkozz fel most!Csúcsra fel!