Nevezz a SPAR Budapest Maraton Fesztivál szombati távjaira

Állj rajthoz egy minimaraton vagy egy maratonka erejéig, de elhozhatod a legkisebb családtagokat is, hogy együtt fussatok. Ha gyalogolnál, vagy ha valamilyen fogyatékkal élsz együtt, de szeretsz sportolni, akkor is várunk szeptember végi eseményünk szombati napján!

A SPAR Budapest Maraton Fesztivál idén is szombaton kezdődik a rövidebb távok napjával.
Ha még nem vagy kész egy maratonra, vagy a rövidebb távokra esküszöl, akkor sem kell otthon maradnod.
Próbáld ki magad 2019. szeptember 28-án a szombati távok valamelyikén.

Ha van egy baráti vagy családi csapatod, esetleg kollégáiddal közösen futnátok egy jót, a SPAR 4*2 km-s váltó lehet a Ti számotok.
Az egyéni indulókat a 2,3 km-es Erste Maratonka vagy a SPAR Minimaraton 5 km-e várja.
Ha a gyermekeiddel együtt futnál, válaszd a SPAR Családi Futást, a 500 méteres táv kicsiknek és szüleiknek is kihívás. ;-)
Ha a futás nem a Te világod, a 2,3 km-es SPAR Gyaloglás versenyszámra várunk.
A FODISZ Esélyegyenlőségi Futam 500 méterén pedig a fogyatékkal élő sportbarátok állhatnak rajthoz.A SPAR Budapest Maraton Fesztivál szombati napjának tervezett futamai:

- SPAR 4×2 km váltó
- SPAR Családi Futás - 500 m
- FODISZ Esélyegyenlőségi Futam - 500 m
- Erste Maratonka egyéni nevezők futama - 2,3 km
- Erste Maratonka sulifutam I. - 2,3 km
- Erste Maratonka sulifutam II. - 2,3 km
(Az iskolai futamokon csak szervezett iskolai csoportok indulhatnak. Egyéni nevezőként a 13 órás Erste Maratonka futamra tudsz nevezést leadni.)
- SPAR Gyaloglás - 2,3 km
- SPAR Minimaraton - 5 km
- SPAR 10 km - SPAR 5+10 km

Ha igazán bevállalós vagy, válaszd a SPAR 5+10 km-s távját, legyen egy igazán sportos szombatod! Fuss egyrészt SPAR Minimaraton 5 km-s távján, majd duplázz a SPAR 10 km-rel!

Nevezz most! A meglévő nevezés a legjobb motiváció a futás elkezdéséhez!Készülj edzéstervvel!

Ha nem vagy futó, de kedvet kaptál, akkor is választhatsz magadnak távot, szeptember végéig bármelyik rövidtávú versenyszámra biztonsággal felkészülhetsz, akár a nulláról is!
A SPAR 10 km-s versenytávra májustól, a SPAR Minimaratonra júliustól már e-edzésterveinkkel is készülhetsz. A feliratkozásért kattints ide!

Ha még csak most ismerkedsz a futással, Futó leszek edzésprogramunk az első lépések megtételében segít. A programra bármikor feliratkozhatszfb share