14. DECATHLON FittAréna: alakul az idei program

Készülj, az idei DECATHLON FittArénán újra miénk a teljes BOK Csarnok, és tutira színültig töltjük pezsgéssel és zsongással a teret! Gyere, és mozogj velünk a kedvenc prezentered óráján, majd próbáld ki az újdonságokat is!

2019-ben 15 színpaddal, 150 órával és mozgásstílussal, valamint 200 fellépővel várunk. A 14. DECATHLON FittArénán 13 000 négyzetméternyi területen mozoghatsz velünk, melyből 4000 négyzetméter a kiállítóké, akik most is a legjobb cuccokkal, izgalmas újdonságokkal, trendi kiegészítőkkel és mozgalmas programokkal készülnek.

Az elmúlt évek alatt már megszokott sztárprezeneterek mellett sok új fellépővel, új mozgásformákkal is találkozhatsz. A teljesség igénye nélkül néhány közülük:
- Jumping Fitness
- Simon Szimonetta és saját koncepciója, a Boost Training
- Baraksó Mária - full body BARRE workout
- Hornyák Verona - Salsation Fitness
- Mezei Eszter és a világőrület, a Pound
- Fruzsina Szemzo-Lorant - Amazon Body - Önmagadra hangolva

Óriási a mozgásformák között a kínálat, de nehezen döntesz? Sok olyan óra van, amelyet már régóta ki akartál próbálni? Akkor a DECATHLON FittAréna a Te napod. Egy jegy áráért egész nap velünk pöröghetsz, és mindenbe belekóstolhatsz, ami érdekel, és amit a rögtönzött órarendedbe be tudsz illeszteni.

A DECATHLON FittAréna programját a www.fittarena.hu weboldalon tudod böngészni a linkre kattintva!

Jegyedet pedig megválthatod azonnal online itt, vagy személyesen az alábbiak szerint!

Hangolódj az eseményre, és tudj meg minél többet az előadókról, böngészd Facebook és Instagram oldalainkat!fb share