A Telekom Vivicittá Városvédő Futás érmei

Formabontó érmekkel várunk április 13-14-én a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. Szeresd a várost, ünnepeld futással egy neked való távon! Idén minden táv minden sikeres célba érkezőjét várja egy érem.Csatlakozz a Vivicittá életérzéshez, szeresd és ünnepeld Budapestet a tavasz legnépszerűbb szabadidősport-eseményén: fuss a főváros legszebb részein 2019. április 13-14-én!

A 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton egy egész hétvégés futóünnep, ahol a család minden tagja rajthoz állhat. Szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak.

Szeresd 21,1 km-n keresztül a várost, fuss félmaratont a varázslatos, tavaszi Budapesten. (Telekom VIvicittá Félmaraton)
Tavaly óta a félmaratoni távot a páros versenyszám mellett a barátaiddal, családtagjaiddal közösen trióban is teljesítheted. (Telekom Vivicittá Félmaraton Párban és Trióban)
A klasszikus Városvédő Futás távja 2019-ben is 10 km. (Telekom Vivicittá 10 km)

A 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás szombati napján a Telekom Vivicittá fesztiváltávok jutnak főszerephez. (Telekom Vivicittá Fesztiváltávok)

A budapesti futóünnepet azok a váltócsapatok nyitják meg, akik együtt, a stafétát egymásnak továbbadva szeretnének hódolni a futás örömének. A 3*2 km-s váltószámra családi, baráti és kollegális csapatok jelentkezését várjuk.

A 2,4 km-s Telekom Minicittá az iskolások betétszáma, de a két sulis futam mellett egyéni nevezőknek is rendezünk futamot. Ha a gyors kilométerek szerelmesének vallod magad, vagy ha még csak most ismerkedsz a futás örömeivel, a Telekom Minicittá a Te betétszámod.

A legkisebbeket és szüleiket a Telekom Vivicittá Családi Futás várja, valamint idén is rendezünk egy futamot a fogyatékkal élő, mozogni vágyó sportbarátoknak!

A szombati nap leghosszabb távja a Telekom Midicittá.

fb share