Csatlakozz a Wizz Air futóversenyekhez, és láss világot!

A Wizz Air elkötelezett az iránt, hogy mozgásra ösztönözze az embereket. Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága, valamint Közép- és Kelet-Európa legnagyobb fapados légitársasága ezzel összhangban már évek óta támogat maratonokat és félmaratonokat a régióban.

A légitársaság először 2014-ben vált a Budapest Félmaraton fő szponzorává, és azóta több bázisvárosában is szponzorál futóeseményeket. A magyar főváros után Kolozsvár, Szkopje, Katowice, Kijev és Szófia is felkerült a Wizz Air versenyek listájára.

A vállalat hisz benne, hogy mindenkinek joga van az aktív életstílushoz. Éppen ezért nemcsak hivatásos futók, hanem kezdők, gyermekek és mozgáskorlátozottak is próbára tehetik magukat a versenyeken.
A Wizz Air Félmaraton és Maraton résztvevői megtapasztalhatják a kelet-európai fővárosok történelmi szépségét, és egy nagyszabású nemzetközi futóesemény részesei lehetnek.

A 2019-es maratoni időszak már kezdetét vette. Budapest (2019. szeptember 8.), Kijev (2019. október 5-6.), és Szófia (2019. október 13.) mindenkit vár, akinek van futócipője, és akit hajt, hogy Kelet-Európát egy teljesen új szemszögből, futva fedezhesse fel.
Annak ellenére, hogy a tavaszi események véget értek, a jelentkezési lehetőség máris megnyílt a jövő évi Wizz Air Kolozsvár Maratonra.

Éld át a futás örömét a Wizz Air maratonjain! Foglalj helyet a Wizz Air repülőjárataira, és vegyél részt akár szurkolóként is a futóversenyeken!
További részletek ezen az oldalon: wizzair.com/wizzrunning.

fb share