Fuss 2019-ben 2019 km-t! - pólórendelés

Eldöntötted, bevállaltad, büszkén dolgozol azon, hogy idén legalább 2019 kilométert fuss? Akkor itt a remek lehetőség, hogy ezt másoknak is megmutasd! Rendeld meg a program technikai futómezét mindössze 2900 forintért, első körben február 3-ig!


A futómezek elöl-hátul emblémázottak, lehetőség van a hátára nevet, becenevet, egyéb rövid üzenetet felirattatni (max. 12 karakterig), ahogy a fenti képen is látható. Férfi és női fazon is rendelhető.

Ha + egyedi felirat nélküli pólót szeretnél, annak az ára 2900 Ft.
Ha + egyedi feliratot is szeretnél a hátára, akkor 3700 Ft-ba kerül a póló.

Fontos infó: a rendelések leadásának első határideje 2019. február 3., utána havonta egy alkalommal, a hónap végén zárjuk a rendelést.

A rendelés menete:
A + felirat nélküli pólót idekattintva tudod megrendelni.

A feliratos pólót pedig ezen a linken tudod megrendelni.

A mérettáblázatot ITT találod.

Kitöltendő mezők:

  • Postázási név - kötelező adat, erre a kommunikáció miatt és azért van szükségünk, hogy az átvételnél be tudjunk majd azonosítani
  • Pólóméret - kötelezően választandó
  • Póló hátán megjelenő egyedi felirat - ez opcionális, ha szeretnél nevet/szöveget a hátadra, +800 Ft-ért megrendelheted. Figyelj az írásmódra, pontosan az a szöveg fog megjelenni a pólón, amit odaírsz.
  • Átvétel módja - kötelezően választandó adat, gondold át, hogy tudod a legegyszerűbben átvenni a futómezt! Ha nem a személyes átvétel mellett döntesz, akkor a pólót a GLS futárszolgálat fogja részedre kézbesíteni hétköznapokon. Célszerű munkahelyi címet megadni. A kiszállítás díja 1300 Ft, az összeget a megrendelt póló árával együtt kell elutalnod.

Első körben február 3-ig tudsz rendelni, az addig beérkezett igények és befizetések alapján megrendeljük és legyártatjuk a pólókat, és az adatbázisban nyilvántartott e-mail címeden értesítünk az átvétel időpontjáról.

Ha még nem hallottál a Fuss 2019-ben 2019 kilométert! akcióról, kattints ide.

fb share