16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton - elindult a nevezés

Nyáron csobbanunk a Balatonban, a tél kezdetén pedig futunk egy jót a tóparton! Biztosítsd a helyed már most szuper kedvezményes nevezési díjért. Bár hideg lesz, félmaratonmániásoknak mégis melegen ajánlott!

Elindult a nevezés a 16. K&H mozdulj! Balaton maraton- és félmaraton versenyszámaira. Idén a tavalyihoz hasonló futamokkal várunk várunk. Ne gyere egyedül, hozd futóbarátaidat is!
Az esemény versenytávjainak számbavétele idén is egy szöveges matekpéldát mintáz. A jó hír, hogy megoldanod nem, csak megértened kell.

2019-ben a K&H mozdulj! Balaton maraton- és félmaraton versenytávjainak teljesítésére az alábbi lehetőségeid lesznek:

Futhatsz félmaratont:

- egyéniben: szombaton elrajtolsz, lefutod, örülsz, hazaindulsz;
- egyéniben 2 részletben: szombat délelőtt megteszed a táv 2/3-át, majd szombat délután a táv 1/3-át;
- párban oly módon, hogy elfelezitek a távot.

Futhatsz maratont:

- egyéniben 1 nap alatt 3 részletben: szombaton háromszor is rajthoz állsz, délelőtt teljesíted a maratoni táv harmadát, dél körül lefutsz egy félmaratont, majd levezetésként lefutod a maratoni táv hatodát;
- egyéniben 2 nap alatt 2 részletben: egyszerű a képlet: szombaton és vasárnap is futsz egy félmaratont;
- egyéniben 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt rajthoz állsz egy 1/3 maraton versenyszámban, délután könnyedén lefutod a maratoni táv 1/6-át, majd vasárnap egy félmaratont teljesítésével felteszed az i-re a pontot;

- párban 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt egymást váltva teljesítitek az 1/3 maratont, majd délután mindketten rajthoz álltok az 1/6 maratonon, pihentek egy kicsit, majd másnap egymás között egyenlő arányban megosztva teljesítitek a félmaratont.

Ha bonyolultnak tűnik, az nem a Te hibád. Ha még nem állsz készen a bevállalós 21 vagy a bűvös 42 kilométerre, rövidebb távon is indulhatsz.
A maratoni táv 1/3-a teljesíthető egyéni indulóként vagy párban is egyenlő arányban megosztva egymás között a távot.
A rövid távok szerelmesei pedig választhatják az 1/6 maratoni távot is.



A 16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton 21,1 km-s versenyszámai közül az egyéni, egy részletben történő teljesítés a FélmaratonMánia sorozat őszi állomásának felel meg. A FélmaratonMánia a maratoni számok egyéni teljesítésével is letudható.

Az előzetes nevezésre a szokásos lehetőségeid vannak. Nevezhetsz online a lenti gombra kattintva vagy személyesen eseményeinken, illetve Budapesten, Váci úti nevezési irodánkban.





Kedvcsinálónak nézd meg a tavalyi eseményről készült videónkat!



fb share