Nevezz éjfélig eseményeinkre extra kedvezménnyel

Kész van már az idei futónaptárad? Ma két eseménnyel is bővítheted, és még egy bringatúrával is megfejelheted. Éjfélkor három eseményünk aktuális nevezési határideje jár le. Ne maradj le a kedvezményekről!

Fuss fel Magyarország legmagasabb pontjára nyárköszöntő kihívásként június 1-jén. Ha egy sík félmaratonnal boldogulsz 2 óra 30 percen belül, a Kékes Csúcsfutás 11,6 kilométerén is lehet keresnivalód. Ha még nem próbáltad, egyszer mindenképpen kötelező. Ha már nekifutottál párszor, itt az ideje az újabb egyéni csúcs felállításának. A mezőny Mátrafüredről fut fel Kékestetőre, az útvonalon 671 méter szintkülönbséget hagynak maguk mögött a résztvevők.
Ha nincs kedved júniusig várni az idei év kihívására, válaszd bringás eseményünket! Május 11-én a 12. Intersport Tour de Tisza-tó keretében újra megkerüljük a tavat. A 65 kilométeres körön végigszáguldhatsz versenytempóban, de teljesítheted a távot visszafogottan, nézelődve, a tó tavaszi környezetét megcsodálva is. A gyerekeket és a kezdő bringásokat a 15 kilométeres bringatúrára várjuk.
Alig egy hete, hogy Magyarország legnagyobb tavaszi futóeseményén 31 293 futót számoltunk, máris készülünk az év őszi csúcseseményére. A SPAR Budapest Maraton Fesztivál évről évre Magyarország legnagyobb szabadidősport-eseményeként várja a mozogni vágyókat. Válassz a 12 futótáv közül kedved és teherbírásod szerint! Ahogy mindig, szombaton most is a rövidebb távoké, valamint a gyerekeké és a családoké a főszerep, vasárnap pedig a maratonról beszél majd mindenki, melyet egyéni indulóként, párban és a csapatban is lehet teljesíteni.
Nevezz eseményinkre a választott esemény alatti gombra kattintva éjfélig extra kedvezménnyel, aztán keress egy a távhoz illő, ingyenes edzéstervet a BSI e-edzésprogramjai között.

fb share