Nevezz eseményeinkre kedvezményesen hétfőig!

Szeptember 16-án két eseményünk esetén is lejár a kedvezményes nevezés aktuális határideje. Mit jelent ez? Azt, hogy ha indulnál az eseményen, a hétvégén megejtett online nevezéssel biztosan tudsz spórolni! Kattints a részletekért!

A 12. Intersport Túranap és Terepfutás eseményén a már megszokott helyszínen, a megszokott távokon indulhatsz. A Túranap résztvevőit 3 táv várja, 9, 21 és 31 kilométeren át csodálhatod az őszi Pilis színeit. A Terepfutás kedvelői utóbbi két távon bizonyíthatnak maguknak vagy egymásnak. A Terepfélmaratonnal a FélmaratonMánia-sorozat őszi állomását tudod kipipálni.
Rajt és cél idén is a Csillaghegyi Általános Iskola udvarán. Az esemény újdonsága, hogy 2019-től az Intersport Túranap és Terepfutás részben önellátó, vagyisa szokásos BSI eseményekhez képest jóval ritkábban lesznek frissítőpontok. A frissítőállomásokon egyszer használatos pohár nem lesz. Kérjük, készülj saját pohárral vagy olyan kulaccsal, amelybe a pont személyzete tud neked folyadékot tölteni. Tegyünk együtt a környezet védelméért.Hangolódj az őszre az esemény rövidfilmjével!
Gyere ki a hóra, vagyis ne tedd félre a futócipőd télen sem, fuss velünk az 5. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválon 2020-ban is. Az eseményen 2020-ban is az idei gazdag kínálatot hozzuk majd, vagyis ha nem vagy (elég) fázós, az 5, a 10 és a 21,1 kilométeres versenyszámok melett ezek tetszőleges kombinációját is választhatod. A félmaratoni távot pedig a magányt nem kedvelő futók párban is teljesíthetik. Az egyéni teljesítők a cidris 21,1 kilométer teljesítésével a FélmaratonMánia téli állomását tudhatják le. Ha szeretnéd végigfutni az évet, kezdd az évet egy szuper hangulatú eseménnyel különleges helyszínen, ahol az útvonal a Hungexpón és a Kincsem Parkon is átvezet. A rajt-cél idén is fűtött helyszínen, a G csarnok melegével várja a futókat.
A Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál 2020-as, fagyos kabalaállatkája még titok ugyan, minden más információ azonban rendelkezésre áll az esemény felületén idekattintva!Nem futottál még velünk soha a Zúzmara Futófesztiválon? Filmünk ízelítőt ad az esemény hangulatáról.fb share