Személyre szabott tanácsadás az Intersporttól

Hagyományos bringa, vagy e-Bike?

Személyre szabott tanácsadás az Intersporttól

Mutasd a kerékpárod és megmondom milyen bringás vagy. Mert az egyszerű drótszamár már a múlté: mindenki olyan kerékpárt választhat, ami igényeinek, szokásainak megfelelő. És mivel az elektromos kerékpárok megjelenésével tovább színesedett a kínálat, a tökéletes választáshoz már igazán elkél az Intersport által kínált szakértő segítség.

A városban tekerünk, vagy inkább túrázunk? Rövidebb, vagy hosszabb távot hajtunk? Tökéletes a kondíciónk vagy inkább szeretnénk egy kis elektromos rásegítést? Ezek azok az első kérdések, amelyeket egy új bringa kiválasztásánál érdemes végiggondolnunk. Mert ahogy minden sporteszköz, a kerékpár esetében is igaz: nem a külcsín a legfontosabb, hanem az, hogy az a szó szoros értelmében testhezálló, igényeinknek megfelelő legyen.

Ezért is érdemes felkeresni az Intersport áruházakat, ahol szakértő személyi tanácsadók, coachok segítenek abban, hogy a számunkra legjobb kerékpárt válasszuk ki. Ha pedig az egész család indul bringázni, akkor a gyerekeknek is ez a legjobb választás, hiszen az Intersportnál a 12 colostól a 26 colos kerék méretig, többféle gyerekkerékpár közül is lehet választani. Az sem gond, ha a család legkisebb tagja még sosem ült bringán: az egyensúlyérzék elsajátításához tökéletes a futókerékpár, aztán pedig jöhet a két oldalkerekes kis bringa, amiről már nyugodtan lehet váltani egy komolyabb biciklire.

Akár elektromos biciklire, e-Bike-ra is, ami a kevésbé jó kondícióval rendelkezők számára is megteremti a bringázás örömét. Mert az akár 250W teljesítmény folyamatos leadásárra képes e-Bike, vagyis a pedelec kerékpár, nem egy motoros bringa, ami magától megy. Olyan kerékpár, ami csak akkor halad, ha azt magunk is hajtjuk. Erre segít rá az elektromos motor, ami egészen a 25 km/h-ás sebességig képes felgyorsulni. A KRESZ előírásainak megfelelően efölött kikapcsol a motor rásegítése.

De az e-Bike-oknál sem kell lemondanunk a változatosság öröméről. Az Intersportnál, elektromos pedelec változatban is kaphatunk MTB, Cross trekking, vagy éppen Túrakerékpárokat. A KTM e-Bike-ok többsége ráadásul úgynevezett Powertube kialakítással készült, vagyis a szebb megjelenés érdekében az akkumulátort teljesen beintegrálták a vázba. Az e-Bike választékot erősítik a kiváló ár-érték arányú, német Victoria elektromos kerékpárok, míg az ínyencek nagy örömére ott a Mountainbike, Cross és trekking bringák szakértője, a minőség, technika, dizájn hármas megtestesítője, a Genesis, amely többféle típussal, közte Pedelec kerékpárokkal is képviselteti magát.

fb share