Yours Truly második felvonás - fuss egy jót február utolsó hétvégéjén!

A finn kezdeményezéshez 2019-ben is lehet csatlakozni, akár kevesebbel is, mint 25 vagy 50 kilométer. Fuss társaságban a program februári hétvégéjén, csatlakozz a BSI-futónagykövetek és mások eseményeihez, vagy szervezz te magad egyet!


A Yours Truly nemzetközi felhívás egy nagy közös futásra. A kezdeményezés Finnországból indult, lényege, hogy az év leghidegebb időszakában, január és február utolsó vasárnapján fuss valamikor (0-24 óráig) valamennyit. A futás kezdetekor elkezded mérni az időt, a végén lenyomod az órát. Két kiemelt táv van, a 25 és az 50 km, de a kezdeményezés lényege a "fun run" érzés, vagyis az, hogy minél több embert mozgasson meg a világban.

Ha nem tudod, kihez csatlakozhatnál, segíthetnek a BSI-futónagykövetek, akik számos helyen rendeznek Yours Truly-futásokat.
Válogass, csatlakozz és fuss! Vagy szervezz te nyilvános eseményt, és küldd el a linkjét a lakatos.istvan@futanet.hu címre, mi pedig beillesztjük szervezett futásodat a listánkba!

Az általunk összegyűjtött, BSI-futónagykövetek vagy mások által szervezett, nyilvános események a településnevekre kattintva érhetők el. A hivatalos YT sorozatba csak a február 24-i események tartoznak bele.

február 23., szombat

február 24., vasárnap:

fb share