Zúzmara Futófesztivál - fogynak a helyek

Ha Te is futnál az év első nagyszabású futófesztiválján, vagyis ha ott akarsz állni január 13-án a Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál bármelyik rajtvonala mögött, de még nem neveztél, ne várj tovább. Az eseményen minden távon létszámlimit van érvényben, a szabad helyek pedig egyre gyorsabban fogynak.

A Zúzmara Félmaratonra alig több mint 220 helyünk maradt, és tapasztalataink alapján a fennmaradó helyek a nevezési idősza utolsó napjaiban nagyon gyorsan elkelnek. A létszámlimitnél a kombinált távokat is figyelembe vesszük, vagyis a 21+10+5, a 21+10 és a 21+5 km-s versenyszámokra is csak akkor tudsz nevezni, amíg a félmaratonnál meghatározott létszámlimitet nem érjük el. A Zúzmara Félmaratonon összesen 2400 futó állhat rajthoz, több mint 2100-an már be is neveztek. Légy közük Te is!

Az esemény rövidebb távjain összesen 3250-en állhatnak majd rajthoz. Az 5 és a 10 kilométeres távokon, valamint a páros félmaratonon együttesen még ~ 200 helyünk maradt. Ha meg akarod mutatni, hogy télen sem állsz le a futással, és keményebb vagy a mínuszoknál, nevezz időben, és légy ott Te is!

fb share