Túl a félidőn a Fut a cég - eredmények, helyezések

Pillanatnyilag az elmúlt év legsportosabb vállalatai vezetik a pontversenyt, a dobogós helyeken a Tigra Kft., a Mátrai Erőmű Zrt. és a HP Magyarország Kft. található. Jövőre már 9 eseményből válogathattok!Az idei, hét fordulóból álló céges versenysorozatunk túl van a felén, négy eseménye már lezajlott. Az Allianz, az E.ON, a HP Magyarország, a Knorr-Bremse, a Mátrai Erőmű, a Morgan Stanley, a Richter, a Robert Bosch, a Szerencsejáték Zrt. és a Tigra foglal helyet az első 10-ben.

Az aktuális és teljes eredménylista a képre kattintva tölthető le, minden további információ pedig erről az oldalról tudható meg.

Következő forduló a 9. K&H mozdulj! velencei tóúszás és túratriatlon augusztus 6-án, majd a futóősz legnagyobb eseményei következnek, ahol szintén gyarapíthatók még a céges pontszámok.

Egyúttal elkészült a jövő évi kiírás is, amely két új eseménnyel bővült: a Spuri Balaton Szupermaraton négy- és kétnapos váltószámaival, valamint a Balaton-átúszással. Minden további a 2017-es Fut a cégről itt.

fb share