A huszonhetedik Vidékbajnokság következik

Szombaton, június 7-én immár a 27. Vidékbajnokság helyszíne lesz Zalaegerszeg, amely egyúttal az Atlétikai Magyar Liga versenyeinek következő állomása is. A Városi Sportcentrumban 14,00 órakor kezdődő program 19 számban szólítja rajthoz az atlétákat és mellettük 60 és 800 méteren a Ki a leggyorsabb, ki a legkitartóbb gyermekdöntők is lebonyolításra kerülnek.

"- Újra beindul a zalaegerszegi atlétikai nagyüzem - tekintett az események elé Szakály István, a Zalaszám ZAC ügyvezető igazgatója.
- A verseny rendezésébe a Zalaszám mellett besegített az önkormányzat és számos zalaegerszegi szponzor, valamint a Magyar Atlétikai Szövetség is. Gyutai Csaba polgármester úr különdíjat, a MASZ pedig teljesítmény díjat tűzött ki a legjobbaknak. A viadal szomorú momentuma, hogy a vidékbajnokság tavalyi fővédnöke, Dr. Zumbok Ferenc kormánybiztos, a Zalaszám - ZAC alapító tiszteletbeli elnöke tragikus hirtelenséggel elhunyt. Idén az Ő emlékére rendezzük a versenyt."

" - A bajnokságnak eddig mindig pozitív visszhangja volt, és nemcsak atlétaberkekben - ezt már Dr. Szász Péter, az idei verseny fővédnöke, a Zalaszám Kft. ügyvezető igazgatója tette hozzá. - Bízom benne, hogy idén is így lesz, annál is inkább, mert a vidék OB hangsúlyos tájékoztató a szakvezetők számára az év jelentős nemzetközi feladatai előtt."

A program keretében kerül megrendezésre az 1995 óta a hagyományos "Ki a leggyorsabb, ki a legkitartóbb atléta?" országos döntő.

Forrás: MASZ

fb share