Actimel Maratonka - Egy győztes nap is reggelivel kezdődik!

Az Actimel bisztróban mindkét napon feltöltődhetsz a futás előtt, és október 10-én együtt melegíthetsz be Miló Viktória profi boksz világbajnokkal az Actimel Maratonka távra.


Az Actimel szeretettel vár Téged a 30. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon 2015. október 10-11-én!

"Győztünk!" - mondta a katona, aki több mint 2500 évvel ezelőtt a maratoni ütközet után Athénig futott, hogy közölje a hírt a görögökkel. Ha hiszel magadban, bármire képes vagy és te is győzhetsz az idén 30. alkalommal megrendezésre kerülő SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon, ahol sok ezer emberrel együtt valósíthatod meg az álmodat, amiben az Actimel is segítségedre lesz.

A megmérettetés előtt szeretettel vár téged az Actimel bisztró, ahol a feltöltődés után Miló Viktória profi boksz világbajnok társaságában melegíthetsz be a 2,7 km-es Actimel Maratonka távra. Több kilométeres futás előtt rendkívül fontos a megfelelő folyadékbevitel és a friss gyümölcsök fogyasztása, ezért a maratoni futók kiemelt figyelmet fordítanak a szervezetük számára szükséges tápanyagok bevitelére. Az Actimel fogyasztása ajánlott a mindennapi változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként, így a maratoni futásra való felkészülés időszakában és a versenyek alkalmával is.

Helyszín: Budapest, 56-osok tere (Felvonulási tér)

Actimel Maratonka Időpont: 2015.10.10. (szombat)

  • Actimel Maratonka Emmi Suli Futam - rajt: 15:00 óra (bemelegítés 14:30-14:40-ig)
  • Actimel Maratonka Egyéni nevezők futama - rajt: 15:45 óra (bemelegítés 15:15-15:25-ig)

fb share