Dupla születésnap a SPAR Budapest Maratonon: ünnepelj egyedi fotóval!

Különleges fotózással készül az idén 10 éves Coca-Cola Testébresztő program a 30. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválra. Fotózkodj te is barátaiddal, sporttársaiddal a célba érés utáni önfeledt pillanatokban!


Dupla jubileumot ünnepelhetünk október 10-11-én: már 30. alkalommal startol el a SPAR Budapest Maraton®, emellett 10. születésnapját ünnepli a Coca-Cola Testébresztő program, amely indulása óta több mint 3 millió embert mozgatott meg 50 sportágban.

Ez alatt a 10 év alatt 570 Coca-Cola Testébresztő esemény hívta fel a figyelmet az aktív, egészséges életmód és az energia-egyensúly fontosságára. A sportrendezvények keretében a résztvevők összesen 4 500 000 km-t futottak és 2 800 000 km-t kerékpároztak, 303 000 órát pedig aerobikozással töltöttek.

Az idei SPAR Budapest Maraton®-on is különleges fotózásra várják a résztvevőket a Coca-Cola Testébresztő sátornál: a futók és szurkolók greenbox-háttér előtt pózolhatnak a barátokkal, sporttársakkal, és haza is vihetik az elkészült fényképet. Regisztrálj oldalukon, és gyűjtsd a testébresztő pontokat értékes ajándékokért.

fb share