Már kapható a Men's Health legújabb száma!

Címlapon a világbajnok kajakos, Dudás Miki, akinek most az étrendjét és edzéstervét is megtudhatod. Hozd formába magad a Men's Health-el a strandszezonra!


A magazin ebben a hónapban is sok tippet ad az egészséges táplálkozást illetően.

Dudás Miki fiatal kora ellenére szép eredményekkel büszkélkedhet: a vb-n felállhatott a dobogó legfelső fokára 200 méteres számban. A vele készült interjúból kiderül, mit tesz azért, hogy mindig a legtöbbet hozza ki magából. Tippeket ad edzéshez, de mivel a helyes táplálkozást is fontosnak tartja, erről is olvashatsz.

Az egészséges táplálkozásra elég egy fél napot szánnod. Miért? Mert egy sor olyan receptet próbálhatsz ki, amiket nagy adagban elkészítve egész héten ehetsz.

Itt a nyár! Ha időhiányban szenvedsz, akkor is formába hozhatod magadat a strandszezonra, ha végig csinálod a magazinban található 30 perces pokoli edzést, amit garantáltan a pokolba kívánsz a program végére.

Olvashatsz még gleccsertúráról - ha már unod a meleget, a legfrissebb Men's Health-ben elolvashatod, hogyan védd a bőröd és hogyan válhatsz álompasivá egy éjszakára.

Érdekel!

fb share