Még szélesebb termékkínálat online, a hervis.hu-n

Itt van az ősz, hűvösebb az idő, korán sötétedik, de ilyenkor is gondolni kell a rendszeres mozgásra, nem szabad megfeledkezni a sportolásról.


Futásra a hűvösebb idő is alkalmas, csak arra kell figyelnünk, hogy megfelelően felöltözzünk.

A Hervis online futóshop a www.hervis.hu oldalon is ehhez alkalmazkodott, őszi kínálattal várja a futás szerelmeseit.

A Gore-Tex technológiával ellátott futócipők ideálisak az őszi futáshoz. Ha eső után, a felfrissült levegőn vágsz neki az útnak, vízálló-lélegző membránnal ellátott cipőben nem érhet csalódás, lábaid garantáltan szárazak maradnak.

Válassz olyan ruházatot a futáshoz, melyben biztonságosan futhatsz és sötétedéskor is látható maradsz. Fényvisszaverő elemekkel ellátott nadrágok és pulóverek segítenek, hogy hajnalban és este is útnak tudj indulni.

Nézz be a webshopba a www.hervis.hu oldalon és válogass kedvedre Asics, Nike, Adidas, Puma, Salomon, Benger, Polar, Suunto márkák széles választékából! A honlapon olyan márkákból is válogathatsz, melyek az üzletekben nem kaphatók, így például hozzájuthatsz Saucony illetve Brooks termékekhez is.

Keresd a hetente frissülő Mega Countdown ajánlatokat, ahol akciós árakon vásárolhatsz.

A Hervis webshopban található termékeket megrendelheted otthonról, vagy akár a Hervis üzletekből is tabletek vagy okostelefon segítségével. Amennyiben a terméket egy tetszőlegesen kiválasztott Hervis üzletben szeretnéd átvenni, a szállítási költséget is megspórolhatod, és a termék kipróbálása, illetve cseréje is sokkal egyszerűbbé válik.

Arra is van mód, hogy a honlapon található termékek egy részét az általad kiválasztott áruházban lefoglald, így biztos lehetsz benne, hogy a kért méret rendelkezésre fog állni, amikor bemész érte az üzletbe.

fb share