Klasszikus recept barátoknak - Bahlsen nyereményjáték

Vegyél részt te is a Bahlsen őszi nyereményjátékán! A német Bahlsen cég története egészen 1889-ig nyúlik vissza, amikor a cég alapítója, Hermann Bahlsen átvette a hannoveri gyártóüzem vezetését. A több mint egy évszázada működő cég mára nagy tapasztalatra tett szert az édeskekszek gyártásában. Itthon jelenleg több mint 70 Bahlsen kekszet kínálunk vásárlóinknak.

Klasszikus recept barátoknak

Nyereményjáték

2010 őszén újabb Bahlsen nyereményjátékra invitálunk. Elevenítsd fel a Bahlsen kekszek különleges ízvilágát, kóstolj meg három kiválasztott terméket és vegyél részt nyereményjákékunkon!

Küldd be 3 darab Bahlsen keksz vonalkódját 2010. október 11. és november 30. között, és nyerd meg a 3 darab WellCome élménycsekk vagy az 50 darab Bahlsen ajándékcsomag egyikét!

A WellCome élménycsekk 2 főre szóló, 3 napos wellness hétvégét takar, melynek helyszínét több mint 300 szálloda közül választhatja ki tulajdonosa. További részletek az élménycsekkről: www.wellcome.cc

A borítékra írd rá neved, címed és a "Klasszikus recept barátoknak" jeligét. Címünk: 1507 Bp. Pf. 72.

A nyereményjátékra bármely Bahlsen keksz megvásárlásával nevezni lehet. A játék részleteiről a www.bahlsen.hu oldalon bővebben is olvashatsz.

Internetes játék

A www.bahlsen.hu oldalon egy másik nyereményjátékra invitálunk:

Látogass el honlapunkra, válaszold meg kérdéseinket és nyerd meg a további 50 Bahlsen ajándékcsomag egyikét!

A játék időtartama: 2010. október 11-november 30.

fb share