Lesd meg, hogy állsz a FélmaratonMániában!

Nagyon egyszerű módon, szinte egy gombnyomással megbizonyosodhatsz arról, hogy ha belevágtál a FélmaratonMánia sorozatba, akkor épp hol tartasz, és hány teljesítés kell ahhoz, hogy a tiéd legyen a különleges érem. Mutatjuk, mit kell tenned.


Tavaly óta online nevezési rendszerünkben folyamatosan követheted saját FélmaratonMánia-statisztikádat. (A sorozatban automatikusan részt veszel, ha egymás után futod a félmaratonokat.) Ahhoz pedig, hogy megnézd az ehhez kapcsolódó információkat, regisztrálni kell - ha még nem tetted -, majd belépni az online nevezésnél.

Itt találsz egy FélmaratonMánia menüpontot. Kattints rá, és meg fog jelenni az összes félmaratonod 2011 óta, amire beneveztél, befutóidővel együtt - ezek évszakonként lesznek összesítve.

Megtudhatsz mindent, még azt is, mikor fejezted be utoljára a FélmaratonMániát. Ha épp benne vagy egy sorozatban, megtudhatod, hogy a négyből hányat teljesítettél már. Ha most kezdenéd, megláthatod, mely eseményekre nevezhetsz. Megnézheted, hogy milyen idővel sikerült teljesítened az adott sorozatot - ezt az után a félmaraton után számoljuk ki, amelyiket követően megkapod az érmet. Megtudhatod továbbá, hogy ha egy évszakban többször is lefutottad a 21 kilométert, akkor melyik volt a legjobb időd.

Nemcsak a saját teljesítményed érdekel? Itt egy adat: az előző "kör" végén, tehát a K&H mozdulj! félmaraton és az E.ON Délibáb Terepfesztivál 21 kilométeres távjának teljesítői közül közel 400-an mondhatják magukat félmaratonmániásnak.

És ne feledd: már pólót is rendelhetsz az érem mellé!

fb share