Rajtszámátvétel a Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválra

Január 8-tól, vagyis hétfőtől jöhetsz a rajtszámodért Váci úti nevezési irodánkba. Érj oda csütörtökig, vagy vedd át a helyszínen, az esemény napjának reggelén 8.15-től! Pénteken az iroda zárva tart.

A 3. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválra szóló rajtszámodat jövő héttől, vagyis január 8. hétfőtől tudod átvenni 9 és 17 óra között a BSI nevezési irodájában. Váci úti irodánkba csütörtökig, január 11-én 17 óráig várunk. Január 12-én, pénteken az iroda zárva tart.

A rajtszámodat átveheted az esemény napján is. A helyszínen kialakított versenyközpontban reggel 8.15-től várnak kollégáink. Kérjük, rajtszámodat legkésőbb az adott futam rajta előtt 30 perccel vedd át!Jó, ha tudod, hogy:

A rajtszámodat mindig jól láthatóan, elöl kell viseld, és arra kérünk, ne hajtsd össze! Gondoskodj róla, hogy a rajtszámod helyesen legyen felerősítve, ehhez a rajtcsomagban és a nevezési pultokon találsz biztosítótűket. Rajtszámtartó öv használata engedélyezett. Rajtszám nélkül a futóútvonalon nem léphetsz be a csarnokba.

Azok a futók, akik életük első félmaratonját teljesítik, és ezt a nevezéskor (legkésőbb a rajtszám felvételekor) jelzik, jogosultak az ELSŐ FÉLMARATON feliratú, kiegészítő rajtszám viselésére is, melyet a rajtszámmal együtt kapnak meg. Ezt a kiegészítő rajtszámot hátul lehet viselni.

Ha még nem neveztél, ne késlekedj! Az esemény minden távján létszámlimit van érvényben!

fb share