Segítsd a Telekom jótékony kezdeményezését egy selfievel

Az idei Telekom Vivicittá egyik kiemelt jótékonysági programja az Autistic Art Alapítvány munkájának támogatása. Készíts egy selfiet magadról úgy, hogy a Telekom Vivicittá pólóját viseled, és töltsd fel #egyekvagyunk hashtaggel Instagramra. Minden képpel 100 Ft-ot gyűjtesz.

A Telekom Vivicittá névadó szponzora a Magyar Telekom április 4-én, a Városligetben tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy jótékony csapatot indít a Vivicittá 2,5 km-es távján. A csapat tagjai azért futnak, hogy felhívják a figyelmet az autizmussal élő elfogadásának fontosságára.

A Magyar Telekom az Autistic Art Alapítvány kiemelet támogatója. Az alapítvány autista fiatalok művészeti tevékenységét segíti elő, illetve az elkészült alkotások értékesítésével, szervezett aukcióival civil fenntartású, autistákat ellátó lakó- és családias otthonok fennmaradását igyekszik támogatni azért. A legfőbb cél az, hogy az érintett, autizmussal élők emberhez méltó körülmények között élhessenek.

Az autizmussal élők egy része egyáltalán nem beszél, számukra az alkotóművészet az önkifejezés fontos eszköze. Ilyen fiatal Varga Máté grafikusművész is. A 2017. évi Telekom Vivicittá pólójának hátán látható grafika Máté munkája alapján készült.

Az alapítvány munkáját Te magad is segítheted, de hogy is?!
Futóként úgy tudsz e jó ügy mellé odaállni, hogy készítesz magadról egy selfiet, melyen bármelyik (év) Vivicittá pólóját viselheted, majd publikálod Instagramon a képet az #egyekvagyunk hashtaget használva. A Magyar Telekom (a sajtótájékoztatón tett felajánlása alapján) minden feltöltés után 100 Ft támogatást juttat az Autistic Art Alapítvány számára.

Ónodi Eszter, Lakatos, Eszter és Kasza Tibi, a Vivicittá indulói fényképezkednek a sajtótájékoztatón

A BSI első fotói:

Kocsis Árpád ügyvezető-versenyigazgató

Máth István ügyvezető-versenyigazgató

Szűcs Csaba Spuri Futóbolthálózat, tulajdonos