Spuri Futómagazin eseményeinken és a weben is!

A jubileumi 20. évfolyamába lépő szám kapható lesz a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson, de elérhető most már a neten is digitális formában, így telefonon, tableten is élvezheted most 108 oldalon keresztül a legfrissebb tartalmakat!

A tavaszi szám már kapható a BSI-ben a nevezési irodájában, a SPURI Futóboltokban, és eseményeinken. Igazi tavaszi hangulat így, a szezon elején. Garantáltan meghozza a futáshoz a kedved! Zsákbamacskát nem árulunk: a tavaszi szám tartalomjegyzékét megláthatod nagy méretben, ha a képre kattintasz.

Ha pedig jobban szeretnéd egyszerűen csak elővenni a zsebedből a metrón, akkor okos telefonoddal, tableteddel bármikor olvasgathatod a digitális változatot, amit megtalálhatsz a >>> Dimag honlapján, itt.

A száz oldalas színvonalas lapot a nyári számtól legegyszerűbben és legolcsóbban >>> előfizetve kaphatod meg, ekkor 850 forint helyett a lap csak 750 forintba fog kerülni, SPURI Aranykártyával pedig csak 675 forintot kell egy-egy számért fizetned. Megéri, erről biztosíthatunk.

A játék pedig, ami tavaly ősz óta folyik, folyamatosan megy azok számára, akik előfizettek, >>> kattints ide a legújabb nyereményekért!

Bele is olvashatsz mindig a legfrissebb számokba, ezt néhány >>> itt teheted majd meg; az oldal tartalma folyamatosan bővül.

Vedd meg, olvasd el! Reméljük, olvasóink között üdvözölhetünk téged tavasztól, előfizetőink között nyártól.

fb share