| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
pocokharcsa
Csatlakozott: 2005.11.20. Vasárnap 21:23 Hozzászólások: 267 Tartózkodási hely: Várpalota
|
Elküldve: 2010. Szept. 09. Csüt. 18:32 Hozzászólás témája: |
|
|
| Olyan futó kollégát, vagy kollégákat keresek akik a Balaton maratonra szeretnének menni. Pénteki leutazással és vasárnapi haza úttal. Ha valaki szeretne szállást kérlek Titeket küldjetek egy privit. Szeretném minél előbb lefoglalni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Brekasz

Csatlakozott: 2005.03.09. Szerda 18:39 Hozzászólások: 1853 Tartózkodási hely: Newpest
|
Elküldve: 2010. Szept. 09. Csüt. 15:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Jövő szombaton lesz a barcsi határfutás, ami pár éve már Félmaraton!
Ha valakit érdekel, szervezünk kocsival közös utazást! Lehet érdeklődni itt, vagy priviben.
A versenyről bővebben itt: http://www.barcs.hu/site/?p=sport&id=3&tid=4559
Fontos, hogy csak előnevezést fogadnak el 16-ig, helyszínen már nem lehet jelentkezni!!! _________________ "Kevesebbet futok, mint 10 éve!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mira

Csatlakozott: 2007.07.02. Hétfő 7:45 Hozzászólások: 629 Tartózkodási hely: ÚTON
|
Elküldve: 2010. Szept. 09. Csüt. 12:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| pocokharcsa írta: | | Lydérch írta: | | gasztromanko írta: | Sziasztok!
valaki már vett át közületek 100km/100év érmet?
Honnan tudom, hogy jól számolom-e a pontjaimat vajon? Sehol semmi info erről, hogy hol tart az ember, illetve, hogy mikor és hogy veheti majd át.
Én annyira várom  |
Hali!
Mintha a kiírásban írtak volna arról, hogy mikor lehet átvenni (Talán a Balaton maraton-on...). Addig a saját számításaidat megírhatod nekik.  |
Nem hanem a Niken lehet először majd átvenni az érmet. Egyébként azokat aki már minimum 75 évet/kilit összegyűjtöttek fokozatosan közlik a futaneten. Szóval érdemes figyelni. |
És azt hol látom???  _________________ A hosszútávban az a jó, hogy holtpont után csak futni kell... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pocokharcsa
Csatlakozott: 2005.11.20. Vasárnap 21:23 Hozzászólások: 267 Tartózkodási hely: Várpalota
|
Elküldve: 2010. Szept. 08. Szer. 19:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| Lydérch írta: | | gasztromanko írta: | Sziasztok!
Honnan tudom, hogy jól számolom-e a pontjaimat vajon? Sehol semmi info erről, hogy hol tart az ember, illetve, hogy mikor és hogy veheti majd át.
Én annyira várom  |
Hali!
Mintha a kiírásban írtak volna arról, hogy mikor lehet átvenni (Talán a Balaton maraton-on...). Addig a saját számításaidat megírhatod nekik.  |
Nem hanem a Niken lehet először majd átvenni az érmet. Egyébként azokat aki már minimum 75 évet/kilit összegyűjtöttek fokozatosan közlik a futaneten. Szóval érdemes figyelni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lydérch

Csatlakozott: 2005.04.14. Csütörtök 11:59 Hozzászólások: 773 Tartózkodási hely: többnyire Bp.
|
Elküldve: 2010. Szept. 08. Szer. 15:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| gasztromanko írta: | Sziasztok!
Én annyira várom  |
Hali!
Mintha a kiírásban írtak volna arról, hogy mikor lehet átvenni (Talán a Balaton maraton-on...). Addig a saját számításaidat megírhatod nekik.  _________________ Lydérch
"A tudatod nem óv meg tőle, hogy hülyeséget csinálj, csak attól, hogy élvezd." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gasztromanko

|
Elküldve: 2010. Szept. 08. Szer. 15:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én annyira várom  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zoncsi

Csatlakozott: 2006.09.22. Péntek 9:21 Hozzászólások: 645 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. Szept. 08. Szer. 09:59 Hozzászólás témája: Re: Eladó cuccok?! |
|
|
| iglrrc írta: | Sziasztok!
Van két eladó futó cuccom, (egy cipő, és egy lépésérzékelő szenzor), ezt melyik topicban hirdethetem, itt a fórumon?4 (már ha egyáltalán szabad )
előre is köszi | Akár ide. Szerintem nincs gond vele, ha nem írod be az összes topicba és naponta.  _________________ zoncsi
"Quiet, quiet! He's gonna say something!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
iglrrc
|
Elküldve: 2010. Szept. 08. Szer. 09:29 Hozzászólás témája: Eladó cuccok?! |
|
|
Sziasztok!
Van két eladó futó cuccom, (egy cipő, és egy lépésérzékelő szenzor), ezt melyik topicban hirdethetem, itt a fórumon?4 (már ha egyáltalán szabad )
előre is köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pecsenye

Csatlakozott: 2005.06.16. Csütörtök 10:51 Hozzászólások: 500 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: 2010. Szept. 07. Kedd. 09:46 Hozzászólás témája: |
|
|
A licit állása:
zászló: 18e
Sziráki kastély:23e
A licit a hét végéig tart! | pecsenye írta: | Sziasztok!
Mert a futók nem adják fel! A licit folytatódik.
Az edzesonline.hu oldalon megnyílt egy topik, ahova várom (várjuk) a liciteket.
Természetes ide is jelezhetitek h mire, és mennyit, max. akkor oda majd én közvetítem.
Emlékeztetőül:
Első tétel: A Sziráki Kastélyszálló által felajánlott utalvány, mely tartalmazza két fő részére 1 éjszaka szállást a kastély főépületében található lakosztályban reggelivel. Tartalmazza továbbá a szauna, pezsgőfürdő, ellenáramoltatású medence, sókabin és a teniszpálya korlátlan használatát! Az utalvány értéke: 35 000,- Ft
Kikiáltási ár: 7000,- Ft
Második tétel: Egy nemzeti zászló, amit az akció során bekapcsolódott futók írtak alá.
A zászló értéke: felbecsülhetetlen
Kikiáltási ár: 5000,- Ft
Az aukció időtartama: hét nap! A liciteket ide várjuk a topikba, hozzászólás formájában.
Segítségeteket előre is köszönjük!
http://edzesonline.hu/forum/263/futunk,_hogy_segithessunk_jotekonysagi_arveres/&action=viewtopic |
_________________ "Nincs időm arra gondolni, hogy mennyire fáj, csak futni van időm."
http://pecsenye.blog.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gyaloggalopp

Csatlakozott: 2005.05.08. Vasárnap 22:23 Hozzászólások: 2400 Tartózkodási hely: nyócker (Csömör, peremvidék)
|
Elküldve: 2010. Szept. 07. Kedd. 09:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| bükki farkas írta: |
Volt egy kis parázs a Plázában. Sikerült gyorsan eloltanunk.
Remélem nem voltam nagyon kócos, és talán a bajuszom is jól mutatott.
|
Épp azt akartam írni, hogy azért megfésülködhettél volna. Csak megelőztél.  _________________ ...minden a lehető legjobban van ezen a legeslegjobb világon... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mira

Csatlakozott: 2007.07.02. Hétfő 7:45 Hozzászólások: 629 Tartózkodási hely: ÚTON
|
Elküldve: 2010. Szept. 07. Kedd. 08:59 Hozzászólás témája: |
|
|
| Öregsirály írta: | Üdv. Mindenkinek !!!!
Meg van az egyötöde, már csak négyötöd van hátra.
A vasárnapi eredmény: három kör a szigeten 1:20:40
átfutás a ligetbe 0:32:00
NIKE félmaraton 1:45:46
Öszesen:3:38:20. Egyébként minden OK, bár a neheze most jön. |
Öregsirály,
én azt olvastam, hogy te lassan akarsz futni, közben mások ilyen befutóidőről álmodoznak.
Hajrá, drukkolok neked, s remélem, egyik nap összefutunk majd!
A nagyja fejben már megvan!  _________________ A hosszútávban az a jó, hogy holtpont után csak futni kell... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bükki farkas
Csatlakozott: 2007.01.04. Csütörtök 18:42 Hozzászólások: 634 Tartózkodási hely: bükk
|
Elküldve: 2010. Szept. 06. Hétf. 19:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| zoncsi írta: | Hehe! Épp most volt Farkas a tv-ben! A miskolci plazatűz ügyében ő nyilatkozott.  |
Volt egy kis parázs a Plázában. Sikerült gyorsan eloltanunk.
Remélem nem voltam nagyon kócos, és talán a bajuszom is jól mutatott.
Öregsirály, nagyon szépen haladsz, csak okosan és óvatosan a többit is. _________________ FARKAS |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bozót

Csatlakozott: 2008.06.18. Szerda 11:41 Hozzászólások: 1347 Tartózkodási hely: Pest megye
|
Elküldve: 2010. Szept. 06. Hétf. 14:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Öregsirály írta: | Üdv. Mindenkinek !!!!
Gratula! Tudom, hogy menni fog!
A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény, hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.
/Muhammad Ali/ _________________ Everywhere is within running distance - if you have the time |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Öregsirály
|
Elküldve: 2010. Szept. 06. Hétf. 14:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv. Mindenkinek !!!!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dildi

Csatlakozott: 2008.09.09. Kedd 16:09 Hozzászólások: 193 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: 2010. Szept. 06. Hétf. 11:45 Hozzászólás témája: |
|
|
| pecsenye írta: | http://tv2.hu/tenyek/video/tenyek-reggel-teljes-adas-2010-09-06-hetfo
9.p környéke:)
| zoncsi írta: | | Littleyu írta: | | zoncsi írta: | Hehe! Épp most volt Farkas a tv-ben! A miskolci plazatűz ügyében ő nyilatkozott.  |
Melyiken? |
A TV2 esti híradójában volt. Biztos visszanézhető a neten. |
|
Láttam-láttam Köszi fiúk, megnéztem  _________________ Futunk vazze?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|