2012-04-13

Futó menedzserek: Soós Péter

Soós Péter, a Rex Fontána Kft. ügyvezetője nagy kanyarokkal jutott el jelenleni pozíciójáig. A vendéglátásban kezdte szakácsként, majd a kereskedelem következett, utána pedig megalapította jelenlegi, vízadagolók forgalmazásával foglalkozó cégét. Futókarrierjében akadnak vargabetűk, de ma már a maratonnál hosszabb távokat is teljesít.

2012-02-03

Futó menedzserek: Karkiss Gergely

Karkiss Gergely, az SAP Hungary marketingigazgatója versenysportolóból lett vállalati vezető, de megmaradt az életében a sport, illetve a futás, mert ez nála egyet jelent. Ha egy bonyolult feladat foglalkoztatja, futás közben szokta megoldani.

2012-01-20

Futó menedzserek: Wáberer György

Wáberer György, a Waberer's Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója azt vallja, a futáshoz nemcsak fizikai erőnlétre, hanem kitartásra, ambícióra is szükség van - ezek a tulajdonságok nem csak a sportban, az üzleti életben is sokat segítenek a sikerek elérésében.

2012-01-04

Futó menedzserek: Vida Beáta

Vida Beáta, a Decathlon Futás sportigazgatója szerencsésnek érzi magát, mert a munkája a hobbija, így állandó kapcsolata van a futókkal és a rendezvényekkel is. Önmagát hobbiversenyzőnek tekinti, és a közeljövőben a félmaratoni idejét szeretné megjavítani.

2011-12-09

Futó menedzserek: Soós Csaba

Soós Csaba, a Raiffeisen Bank volt vezérigazgató-helyettese azért kezdett el futni, mert keresett valami feloldódási pontot, és ezt a futásban találta meg. Saját bevallása szerint a nulláról indult, és mára eljutott a maratonig.

2011-11-23

Futó menedzserek: Zámbó Ákos

Zámbó Ákos, a Közlekedési Biztosító Egyesület (Köbe) vezérigazgatója azt mondja, a legjobb teljesítményeket akkor tudja elérni, ha egy fárasztó nap után leteszi az öltönyt és felveszi a futócipőt, mert a futás kikapcsolja és felfrissíti.

2011-10-28

Futó menedzserek: Snow Andrea

Az otthonban élő gyerekek megkapnak mindent, ruhát, élelmet, de a szeretetet, a gyerekkori élményeket nem - elhatároztam, hogy a maratonnal hívom fel erre a figyelmet - mondta Snow Andrea, a Seedling Trust - Csemete Alapítvány alapító-elnöke.

2011-10-07

Futó menedzserek: Michael Meissner

Mindig is szerettem aktívan élni, odafigyelek arra, hogy jó formában legyek - monda magáról Michael Meissner, az Amway Europe vállalati kapcsolatokért felelős alelnöke, aki elsősorban a terepfutást kedveli.

2011-09-16

Futó menedzserek: Tőtös Zsolt

Tőtös Zsolt, a StarBev-Borsodi Sörgyár Kft. ügyvezető igazgatója a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági futásához csatlakozva indul a SPAR Budapest Maratonon. A vele készült interjúból azonban az is kiderül, mennyire segíti munkájában a futás.

2011-08-26

Futó menedzserek: Yann Ménétrier

Felsorolni is sok lenne, hányféle sporttal foglalkozott Yann Ménétrier, a Groupama Biztosító magyarországi vezérigazgatója. A vele készült interjúban arról beszél, miért a futás mellett tartott ki legtovább.

2011-08-05

Futó menedzserek: Major Balázs

Akár a maratonnál hosszabb távokat is kipróbálná Major Balázs, az EDF Budapesti Erőmű Zrt. környezetvédelmi felelőse, akinek futás közben - ahogy fogalmazott - szárnyalnak a gondolatai.

2011-08-01

Futó menedzserek: Zsigmond Barna

Tavaly Budapesten futotta élete első maratonját Zsigmond Barna. "Az Andrássy út a csúcspont" - mondta az élményről a Panasonic Energy Europe értékesítési vezetője.

2011-07-15

Futó menedzserek: Paul de Courtois

Már ismerkedik a budapesti futóterepekkel Paul de Courtois, a BMW Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója, aki mindössze pár hónapja tölti be ezt a posztot. Futótervei között a budapesti félmaraton is szerepel.

2011-06-24

Futó menedzserek: Voloncs György

Voloncs György, a VARINEX Informatikai Zrt. ügyvezetője fokozatosan jutott el az alkalmi kocogástól a rendszeres futásig, a félmaratonig, majd a maratonig. Szerinte komoly tartalékok vannak az emberben, így ha valaki sportol, szép teljesítményekre is képes lehet.

2011-06-10

Futómenedzserek: Kunos Balázs

Kunos Balázs, a Samsung mobil üzletágának hazai vezetője a futást mindennapi próbatételnek tartja, ahol a munkával töltött órák után nem az agyát, hanem a lábát kell használnia, a saját erejét. A futás jelenti az állandóságot az életében.

2011-05-27

Futó menedzserek: Takács János

Takács János, az Electrolux vezérigazgatója szerint a futáshoz hasonló tulajdonságokra van szükség, mint az üzlethez: egyebek mellett kitartásra és ambícióra.

2011-05-13

Futó menedzserek: Kovács Béla

Érdekes történet Kovács Béláé. A KB Holding Csoport Zrt. tulajdonosa ötvenes éveinek derekán járt, amikor elkezdte a futást. Azóta pedig jöttek és jönnek a versenyek: T-Home Vivicittá, Spar Budapest Maraton, idén ősszel pedig egy félmaraton van tervbe véve.

2011-04-29

Futó menedzserek: Christopher Mattheisen

Christopher Mattheisen egy olyan cég vezetője, ami lassan tíz éve támogatja az ország egyik legnagyobb futóeseményét, a T-Home Vivicittát. A Magyar Telekom Nyrt. elnök-vezérigazgatója a futással jó példát szeretne mutatni az általa vezetett cég dolgozóinak.

2011-04-15

Futó menedzserek: Gyorgyevics Benedek

Félmaratont már futott, most a maratoni távot célozta meg Gyorgyevics Benedek, a DunaCity Kft. Budapest ügyvezető igazgatója.

2011-04-01

Futó menedzserek: Ugrai-Nagy Tünde

Egészséges ételek készítése és népszerűsítése, egészséges életmód, futás - ez Ugrai-Nagy Tünde, a Kerekerdő Óvoda alapítója "receptje".

2011-03-22

Futó menedzserek: Nyírő András

A gyermekeivel szeretne együtt futni félmaratont Nyírő András, az első magyar internetes hírportál alapító főszerkesztője, az Appsters mobiltartalom-fejlesztő tulajdonos-ügyvezetője. Szerinte a futás olyan, mint a meditáció.

2011-03-09

Futó menedzserek: Kőrösi Koppány

Félmaraton, maraton, ultramaraton - az első kettőt már teljesítette, az utóbbira pedig szeretne "rászokni" Kőrösi Koppány, a Körics Euroconsulting tulajdonos-ügyvezetője.

2011-02-21

Futó menedzserek: Országh Péter

A tíz kilométer körüli távokat kedveli Országh Péter, a Calypso Plusz Kft. és a Kovász Pékség kereskedelmi igazgatója, aki egy foci közben szerzett sérülés után állt át a futásra.

2011-02-04

Futó menedzserek: Erdős Tamás

Egyre jobb időket fut a világ maratonjain Erdős Tamás, a Colas Alterra Zrt. területi igazgatója. Célja, hogy 3:30 alatt teljesítse a 42 kilométert.

2011-01-21

Futó menedzserek: Csillingh Edit

Szinte alig akad olyan sportág, amit ne próbált volna ki Csillingh Edit, az Art of Progress Fejlesztési Központ Szolgáltató Kft. tulajdonos-ügyvezetője. Amikor lefutotta a maratont, úgy érezte, életre szóló élménnyel gazdagodott.

2011-01-14

Futó menedzserek: Karmazin György

Váltóban már futott maratont Karmazin György, a BI-KA Logisztikai Kft. tulajdonos-ügyvezetője, idén a 42 kilométer egyéniben történő teljesítésére készül.

2011-01-06

Futó menedzserek: Kalocsai Zsolt

"Amikor benne vagyunk, jól megy, és hiányzik, ha kimarad" - mondja a futásról és az ötperces ezrekről Kalocsai Zsolt, az RSM DTM Hungary Zrt. tulajdonosa és elnök-vezérigazgatója.

2010-12-07

Futó menedzserek: Óhidi Zsuzsanna

Félmaratont már futott, most a maratont célozta meg Óhidi Zsuzsanna. A Marquard Media Magyarország Kft. lapigazgatója európai városokban is kipróbálta a futócipőjét.

2010-11-12

Futó menedzserek: Galántai György

"Minden stressz kijön belőlem" - mondja a futásról a Coca-Cola Hellenic Kft. key account igazgatója. Galántai György egyre jobb maratonokat fut, mégis arra a legbüszkébb, hogy sok embert sikerült rávennie a futásra.

2010-10-26

Futó menedzserek: Huba Eörs

A terepfutást részesíti előnyben és éppen ezért lehetőség szerint erdőben szokott futni Huba Eörs. Az IFUA Horváth & Partners Kft. menedzsere kollégáival együtt csapatban is futott már.

2010-10-15

Futó menedzserek: Hegedűs Éva

A családjával együtt is fut időnként Hegedűs Éva, a Gránit Bank vezérigazgatója, aki a jövőben futóeseményeken szintén szeretne indulni.

2010-09-27

Futó menedzserek: Pataki Ágnes

Az egykori manöken, most többek között producer Pataki Ágnes szerint a futással részese és alakítója lehet saját életének.

2010-09-10

Futó menedzserek: Thierry Le Boucher

Thierry Le Boucher, az EDF magyarországi főigazgatója feleségével együtt rajthoz áll a 15. EDF Éjszakai Futáson.

2010-08-16

Futó menedzserek: Christophe Espert

Christophe Espert, az EDF Démász kereskedelmi igazgatója négy éve él Magyarországon. Gyerekkorától fut, a futás számára egyfajta relaxáció.

2010-08-09

Futó menedzserek: Kovács Valéria

Kovács Valéria, a Rézangyal marketingvezetője mindig is szeretett sportolni, a futás mellett sok mindent kipróbált.

2010-07-12

Futó menedzserek: Gérard Bourland

Gérard Bourland húsz év rögbizés után most már edzősködik, és rendszeres futással tartja magát karban.

2010-07-05

Futó menedzserek: Debreczenyi Attila

Debreczenyi Attila, a Bistro Reklám tulajdonosa több sportágat is kipróbált, míg harmincévesen elkezdett futni.

2010-06-11

Futó menedzserek: Megyer Örs

Megyer Örs, a Megyer Consulting Kommunikációs és Kapcsolati Tanácsadó Kft. tulajdonos ügyvezetője nemcsak a szakmájában, hanem a sportban is különleges utat járt be: a sportban a tornától a kenuzáson át a futásig, újabban pedig a triatlonig tart "karrierje".

2010-05-21

Futó menedzserek: Esőssy Zsombor

A Magyar Pályázatkészítő Iroda vezérigazgatója huszonévesen kezdett futni, hogy karban tartsa egészségét

Futó menedzserek: Rozgonyi Krisztina

A Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke, Rozgonyi Krisztina hetente hatszor fut

Futó menedzserek: Zuggó Balázs

Zuggó Balázs sport, azaz futópályafutása majdnem egyidős a nagykorúságával

Futó menedzserek: Törőcsik Gyula

Törőcsik Gyula, az Amway pénzügyi igazgatója egyáltalán nem volt sportos kisgyerek. Budapesten, kollégistaként kapott rá a futásra.

2010-03-16

Futó menedzserek: Thomas E. Beyer

Thomas E. Beyer, a Robert Bosch Kft. Adria Régiójának ügyvezető igazgatója és évek óta a német csoport magyarországi képviselője. Bosch előtt dolgozott Németországban is, ám igazi bécsiként számára kedvesebb Budapest, ahol a közös történelmi háttér miatt otthonosabban érzi magát. Úgy tartja, jó szervezéssel minden elérhető, ezért egy pár futócipő mindig a bőröndjében.

2010-03-01

Futó menedzserek: Pusztai Ferenc

Pusztai Ferenc ahhoz a fiatal producergenerációhoz tartozik, amely már nagyon tudatosan, szakmaként tekint erre a nálunk talán még kevéssé körülhatárolt foglalkozásra. Az idei Magyar Filmszemlén ő lett az év producere, három filmjével két díjat is nyert.

Futó menedzserek: Dezső Antal

Futó menedzserek: Dezső Antal

Futó menedzserek: Gamplett Gábor

Futó menedzserek: Gamplett Gábor

Futó menedzserek: Fehéri Gábor

Futó menedzserek: Fehéri Gábor

Futó menedzserek: Eric Van Der Hoeven

Futó menedzserek: Eric Van Der Hoeven

Futó menedzserek: Sztanó Imre

Futó menedzserek: Sztanó Imre

Futó menedzserek: Jost Lammers

Futó menedzserek: Jost Lammers

Futó menedzserek: Heal Edina

Futó menedzserek: Heal Edina

Futó menedzserek: Kiss Imre

Futó menedzserek: Kiss Imre

Futó menedzserek: Mentes Endre

Futó menedzserek: Mentes Endre

Futó menedzserek: Babocsay Ádám

Futó menedzserek: Babocsay Ádám

Futó menedzserek: Walitschek Csilla

Futó menedzserek: Walitschek Csilla

Futó menedzserek: Heim Péter

Futó menedzserek: Heim Péter

Futó menedzserek: Lihi József

Futó menedzserek: Lihi József

Futó menedzserek: Filakovszky János

Futó menedzserek: Filakovszky János

Futó menedzserek: Bruna Patkó

Futó menedzserek: Bruna Patkó

Futó menedzserek: Együd Tibor

Futó menedzserek: Együd Tibor

Futó menedzserek: Pataki Nóra

Futó menedzserek: Pataki Nóra

Futó menedzserek: Othmar Michl

Futó menedzserek: Othmar Michl

Futó menedzserek: Igaz Zoltán

Futó menedzserek: Igaz Zoltán

Futó menedzserek: Fekete Zsuzsanna

Futó menedzserek: Fekete Zsuzsanna