ÉLŐ MŰSOR

Ha a közvetítés nem indul el Andoidos készüléken a fenti képre klikkelve, úgy kérjük telepítsen a közvetítéssel kompatibilis lejátszót (pl. MX Player) ide kattintva.


31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 1984-ben gondolták ki az olaszok, hogy ezzel a felkiáltással gyönyörű, de zsúfolt, és lassan lakhatatlan városaikban futásra ösztönzik a városlakókat, hogy azok futótempóban csodálhassák meg lakhelyüket, így ébredjenek rá az addig rejtve maradt szépségekre, értékekre.
1986 óta hazánkban is rendszeres a Vivicittá Városvédő Futás. 2016-ban már másodszorra kétnapos az esemény (április 16-17.), amelynek újdonsága, hogy a Dentsu Aegis Network jóvoltából, Magyarországon először nemcsak itt, a futanet.hu-n lesz vasárnap 6,5 órán keresztül élő közvetítés, anem a Sport2-n és az Index címoldalán is!
Vasárnapi távok és rajtidőpontok

Találkozzunk idén is a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson!

Hol leszünk jelen

Ha nem tudsz velünk tartani vasárnap, akár otthonról is követheted velünk a tavasz futóünnepének történéseit. Április 17-én a rajtot, az útvonalon zajló eseményeket, a célbaérkezéseket és interjúkat, érdekességeket is láthatsz majd.

A rangos sportesemény pillanatait 3 motoros LiveU kamera, és 6 fix kamera juttatja el a nézőkhöz 6,5 órás élő adásban, vasárnap reggel 8.30-tól 15.00-ig.
Kommentátor: Gyulai Miklós Riporter: Fazekas Erzsi, Szél Tamás

Magyarországon is nyit a sport irányába a Dentsu Aegis Network

A Dentsu Sports, a világ legnagyobb sportmarketing ügynökségének hálózati partnere, a Dentsu Aegis Network Hungary (DAN) stratégiai irányvonalához illeszkedve sportos irányba bővíti tevékenységét.

A sport folyamatosan növekvő értékét és szerepét szem előtt tartva a DAN Hungary idén új részleggel szélesítette portfólióját. "Az új sportmarketing részleg feladata, hogy összehangolja a fogyasztók, a sportszervezetek és a hirdetők igényeit, és ezeket magas szinten kiszolgáló, szinergikus szolgáltatásokat nyújtson."- foglalta össze a feladatokat Schulek Csaba a terület vezetője.

A sportmarketing csapat nyitó projektként 2016. április 17-én áll rajtvonalhoz: élő televíziós adásban fogja közvetíteni a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futást, melynek közvetítési jogait a DAN Hungary megvásárolta a BSI-től.

A rendezvény - melynek névadó szponzora a Magyar Telekom - különlegessége, hogy ez lesz az első élő televíziós közvetítés hazai futóversenyről. A rangos sportesemény pillanatait 3 motoros LiveU kamera, és 6 fix kamera juttatja el a nézőkhöz 6,5 órás élő adásban, vasárnap reggel 8.30-tól 15.00-ig, a Sport2-n és az index címoldalán. A legérdekesebb és legvicessebb pillanatokból készült válogatások, pedig az Isobar Budapest Facebook oldalán lesznek láthatóak.

Az új részleg indítása és a nyitó projekt csupán a kezdeti lépések ezen a területen, mert a DAN hosszú távú potenciált lát a sportban, magyar, és nemzetközi vonatkozásban egyaránt.