Telekom Vivicittá 2017

ÉLŐ MŰSOR

Ha a közvetítés nem indul el Andoidos készüléken a fenti képre klikkelve, úgy kérjük telepítsen a közvetítéssel kompatibilis lejátszót (pl. MX Player) ide kattintva.

32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! Gyere el, és ünnepeld te is Budapestet a főváros legszebb útjain futva egy (vagy két) csodaszép tavaszi napon!

Vasárnapi távok

Találkozzunk idén is a 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton-on!

A közvetítésről

Ha nem tudsz velünk tartani vasárnap, akár otthonról is követheted velünk a tavasz futóünnepének történéseit. Április 9-én a rajtot, az útvonalon zajló eseményeket, a célbaérkezéseket és interjúkat, érdekességeket is láthatsz majd.

A rangos sportesemény pillanatait 4 motoros LiveU kamera, és 3 fix kamera juttatja el a nézőkhöz 7 órás élő adásban, vasárnap reggel 9.00-tól 16.00-ig.
Kommentátor: Gyulai Márton, Földingné Nagy Judit

Magyarországon is nyit a sport irányába a Dentsu Aegis Network

A Dentsu Sports, a világ legnagyobb sportmarketing ügynökségének hálózati partnere, a Dentsu Aegis Network Hungary (DAN) stratégiai irányvonalához illeszkedve sportos irányba bővíti tevékenységét.

A sport folyamatosan növekvő értékét és szerepét szem előtt tartva a DAN Hungary idén új részleggel szélesítette portfólióját. "Az új sportmarketing részleg feladata, hogy összehangolja a fogyasztók, a sportszervezetek és a hirdetők igényeit, és ezeket magas szinten kiszolgáló, szinergikus szolgáltatásokat nyújtson."- foglalta össze a feladatokat Schulek Csaba a terület vezetője.