ÉLŐ MŰSOR

Ha a közvetítés nem indul el Andoidos készüléken a fenti képre klikkelve, úgy kérjük telepítsen a közvetítéssel kompatibilis lejátszót (pl. MX Player) ide kattintva.


31. SPAR Budapest Maraton®

Fantasztikus volt a 2015-ös jubileumi, harmincadik alkalommal megrendezésre kerülő esemény, ahol összesen 27860 nevezőt számláltunk. 2016-ban sem lesz ez másként, ismét sok ezer futót várunk Magyarország legnagyobb futóeseményére. Ne hagyd ki te sem, készülj, és legyél ott a rajtvonalnál virtuálisan, kövesd az eseményről szóló élő közvetítésünket!.

Vasárnapi távok

Találkozzunk idén is a 31. SPAR Budapest Maraton®-on!

Hol leszünk jelen

Ha nem tudsz velünk tartani vasárnap, akár otthonról is követheted velünk az ősz futóünnepének történéseit. Október 9-én a rajtot, az útvonalon zajló eseményeket, a célbaérkezéseket és interjúkat, érdekességeket is láthatsz majd.

A rangos sportesemény pillanatait 4 motoros LiveU kamera, és 6 fix kamera juttatja el a nézőkhöz 3,5 órás élő adásban, vasárnap reggel 8.45-től 15.15-ig.
Kommentátor: Gyulai Márton, Földingné Nagy Judit

Magyarországon is nyit a sport irányába a Dentsu Aegis Network

A Dentsu Sports, a világ legnagyobb sportmarketing ügynökségének hálózati partnere, a Dentsu Aegis Network Hungary (DAN) stratégiai irányvonalához illeszkedve sportos irányba bővíti tevékenységét.

A sport folyamatosan növekvő értékét és szerepét szem előtt tartva a DAN Hungary idén új részleggel szélesítette portfólióját. "Az új sportmarketing részleg feladata, hogy összehangolja a fogyasztók, a sportszervezetek és a hirdetők igényeit, és ezeket magas szinten kiszolgáló, szinergikus szolgáltatásokat nyújtson."- foglalta össze a feladatokat Schulek Csaba a terület vezetője.