ÉLŐ MŰSOR

Ha a közvetítés nem indul el Andoidos készüléken a fenti képre klikkelve, úgy kérjük telepítsen a közvetítéssel kompatibilis lejátszót (pl. MX Player) ide kattintva.


31. Wizz Air Budapest Félmaraton

Rekordot jelentő bő 16 ezres nevezői létszámmal, ragyogó napsütésben zajlott a 2015-ös jubileumi esemény. Amikor az utolsó futó elrajtolt a Városligetből, a mezőny eleje már a Szabadság híd lábánál járt, ami azt jelenti, hogy 5 és fél kilométeres "futókígyó" húzódott végig Budapesten a jubileumi félmaratoni versenyen.
Vasárnapi távok és rajtidőpontok

Találkozzunk idén is a 31. Wizz Air Budapest Félmaratonon!

Hol leszünk jelen

Ha nem tudsz velünk tartani vasárnap, akár otthonról is követheted velünk az ősz futóünnepének történéseit. Szeptember 11-én a rajtot, az útvonalon zajló eseményeket, a célbaérkezéseket és interjúkat, érdekességeket is láthatsz majd.

A rangos sportesemény pillanatait 3 motoros LiveU kamera, és 6 fix kamera juttatja el a nézőkhöz 3,5 órás élő adásban, vasárnap reggel 8.45-től 11.00-ig.
Riporter: Gyulai Márton, Földingné Nagy Judit

Magyarországon is nyit a sport irányába a Dentsu Aegis Network

A Dentsu Sports, a világ legnagyobb sportmarketing ügynökségének hálózati partnere, a Dentsu Aegis Network Hungary (DAN) stratégiai irányvonalához illeszkedve sportos irányba bővíti tevékenységét.

A sport folyamatosan növekvő értékét és szerepét szem előtt tartva a DAN Hungary idén új részleggel szélesítette portfólióját. "Az új sportmarketing részleg feladata, hogy összehangolja a fogyasztók, a sportszervezetek és a hirdetők igényeit, és ezeket magas szinten kiszolgáló, szinergikus szolgáltatásokat nyújtson."- foglalta össze a feladatokat Schulek Csaba a terület vezetője.

A sportmarketing csapat nyitó projektként 2016. április 17-én áll rajtvonalhoz: élő televíziós adásban fogja közvetíteni a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futást, melynek közvetítési jogait a DAN Hungary megvásárolta a BSI-től.

A rendezvény - melynek névadó szponzora a Magyar Telekom - különlegessége, hogy ez lesz az első élő televíziós közvetítés hazai futóversenyről. A rangos sportesemény pillanatait 3 motoros LiveU kamera, és 6 fix kamera juttatja el a nézőkhöz 6,5 órás élő adásban, vasárnap reggel 8.30-tól 15.00-ig, a Sport2-n és az index címoldalán. A legérdekesebb és legvicessebb pillanatokból készült válogatások, pedig az Isobar Budapest Facebook oldalán lesznek láthatóak.

Az új részleg indítása és a nyitó projekt csupán a kezdeti lépések ezen a területen, mert a DAN hosszú távú potenciált lát a sportban, magyar, és nemzetközi vonatkozásban egyaránt.