Fut a cég NIKE Budapest Nemzetközi Félmaratonon is!

Fut a cég - a facebookon is! Csatlakozz céges csapatoddal, s tudd meg, vagy oszd meg az összes újdonságot, ami a céges versenyekkel kapcsolatos!

Jó csapatot alkottok a munkahelyeteken és ott voltatok cége scsapattal a június 9-i K&H maraton és félmaraton váltón? Vagy most akartok igazi csapattá formálódni?

Ott a helyetek 2013. szeptember 8-án Városligetben

JÓ TÁRSASÁG - KIVÁLÓ HANGULAT - KÖZÖS SIKER

Toborozz egy sőt több párost, ismerd meg munkatársaidat sportos oldalukról is és legyetek részesei együtt az ország legnépszerűbb félmaratoni versenyének!

Versenyszámok céges váltóknak
Félmaraton páros (11,4 km - 9,7 km)

FONTOS!
Mindkét csapattagnak a cég munkatársának, alkalmazottjának kell lennie, hiszen ez nem a sportegyesületek versenye! A "menő futókból" összeállt alkalmi csapatok nevezését is csak abban az esetben fogadjuk el a Fut a cégre, amennyiben ők valóban a cég alkalmazottai, munkatársai.

A céges páros első tagja lehet természetsen egyéni félmaratonista is, amennyiben megfelel a fenti feltételeknek.

A nevezési lapon jelölni kell a "Fut a cég" kategóriát és pontosan megadni a cég nevét. A cég nevének a csapat névben is egyértelműen szerepelnie kell
A versenyre nevezett céges csapatokat külön díjazzuk férfi és női kategóriában. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

FUT A CÉG EXTRA - céges futóverseny sorozat - fusd át kollégáiddal az egész szezont!

2013-ban 3 fordulóból álló futóverseny sorozatot hirdetünk a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára legnagyobb budapesti eseményeinken.
Azokat várjuk, akik több versenyen is bizonyítani akarják a cég futóinak kitartását, szervező-, mozgósító erejét! Lássuk, hogy egy-egy cégen belül mekkora hatása van a sportos, aktív életet élő közösségeknek!

  • június 9. 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maraton váltó)

  • szeptember 8. 28. NIKE Budapest Félmaraton (érintett versenyszám: félmaraton párban)

  • október 13. 28. Spar Budapest Nemzetközi Maraton®Fesztivál (érintett versenyszámok: 4 Flora Maratonstaféta és "Céges Maraton" azaz 6 fő a 7 km-es egyéni Riska Minimaratonon)

A cég színeiben induló csapatok minden érintett versenyszámban létszámuktól, illetve eredményességüktől függően kapnak pontokat.
Ezt a ponttáblázatot a K&H maraton és félmaraton váltó utáni aktuális cégsorrenddel ITT TALÁLOD.
A versenysorozat végén összesített eredményt hirdetünk azok között a cégek között, amelyek a 3 érintett versenyből legalább kettőn részt vettek céges csapatokkal. Az a cég nyeri az összesített pontversenyt, amelyik a versenysorozat végére a legtöbb pontot gyűjti.

A Fut a cég extra részletes versenykiírása itt.

A Fut a cég extra első versenyének sikeréről itt tájékozódhatsz!

FŐVÉDNÖK
VÉDNÖKÖK
NÉVADÓ FŐSZPONZOR
nike logo 2012 KIEMELT TÁRSSZPONZOR
KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
naturaqua coca cola testebreszto 2011 volvo Amway cerbona2013 MÉDIA TÁMOGATÓK
Diéta és Fitnesz Funzine joy logo Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓK

fb share