BSI Futónagykövet - II. kerület - Demeter Attila

 

Név:

Demeter Attila

E-mail:

attila(pont)demeter(kukac)eletmodtrener(pont)hu

Melyik évben kezdett el futni:

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

A jelenre. Azaz arra, hogy az évek elteltével is képes voltam arra, hogy felépítsem, visszahozzam a sportot az életembe. Ráadásul nem is akármilyen szinten. Idén már a hatodik félmaratonon + 1 minimaratonon vagyok sikeresen túl.

Bemutatkozó:

A sport gyermekkorom óta része az életemnek. Iskolás korom óta versenyszerűen kézilabdáztam. Gimnáziumi éveinkben többször megnyertük az Országos Középiskolai Bajnokságot. A JGYTF csapatának játékosaként pedig az Egyetemi és Főiskolai Bajnokság dobogójának legfelsőbb fokán is állhattam. 10 évet tanítottam általános iskolában matematika-testnevelés szakos tanárként. Majd vállalkozói pályára léptem. 10 éve pedig életmódtrénerként, személyi edzőként segítek fiataloknak és időseknek egyaránt életvitelük jobbá tételében, az életvezetési programjaik beállításában. A mozgások szervezése, lebonyolítása mellett, kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges táplálkozást, mint az egészséges életmód legfontosabb alapkövét. A mozgásban a futás az egyik szenvedélyem, melyet leginkább kihívásnak tartok. A heti 3 GiryaFit (kettlebell) edzés mellett, általában hetente egy alkalommal 2 margitszigeti kör jelenti az edzésszintű futást. Munkámban a hitelességet elsődlegesnek tartom. Célunk, hogy mindenkihez eljusson üzenetünk, s az érdeklődők aktívan kivehessék részüket tevékenységeinkből, azt tovább népszerűsítve, maguk, s környezetük számára is elérhetővé tegyék a jobb létet, a jobb kinézetet, az egészséget, s annak megőrzését, a fittség fokozását. Ez a motivációk, a munkánk, a hobbink, a küldetésünk.

A futással kapcsolatos hitvallása:

Alapnak és kihívásnak tartom.

Közös futások helyszíne:

Margitsziget. + tervezés alatt 1-2 "terepfutás kezdőknek" a budai hegyekben.

Közös futások időpontja:

Hétfőnként 16.30 óra - Gyaloglás, kocogás. Elsősorban kezdőknek és túlsúllyal rendelkezőknek. Péntekenként 16.30 óra - FutCamp. Cél az 5km-es futás felépítése. Illetve a haladóknak a teljesítmény fokozása.

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.