12. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton - parkolás, megközelítés

 

Verseny helyszínének megközelítése

  • Személygépkocsival:
    • Budapest felől az M7 autópálya Siófok Kelet lehajtónál elhagyod az autópályát. Tovább haladva a 7-es úton az Aranypart táblánál jobbra fordulva áthaladsz egy vasúti átjárón (Darnay tér). Az átjárót elhagyva ráfordulsz a Szent László utcára. Szent László utcáról jobbra kanyarodva eljutsz a Beszédes József sétányra. Rajt és a cél a Beszédes József sétányon található Hotel Aranypart előtt lesz.
    • Nagykanizsa felől az M7 autópálya Siófok Centrum lehajtónál elhagyod az autópályát. Az autópálya elhagyása után balra fordulva a körforgalomból a centrum irányába haladsz tovább. A 7-es úti csomópontnál egyenesen mész tovább, majd a következő lámpás kereszteződésnél jobbra fordulsz. A vasúti átjárónál balra kanyarodva jutsz át. Utána jobbra a Batthyány utcán (2. utca) haladj tovább az ezzel párhuzamos part felé eső utcában lesz a versenyközpontot és a rajt/cél területet.
  • Vonattal

  • Parkolás: Parkolni csak a Szent László utcában tudsz a verseny napján, javasoljuk még az Ady Endre utcát. A Beszédes József sétány a verseny ideje alatt lezárjuk, gépkocsival nem tudsz se ki se be az utcára hajtani. A Hotel Aranypart vendégei sem parkolhatnak a lezárt szakaszon.