31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás, nevezési akciók

 

nevezési akciók, kedvezmények

Kollektív (iskolai csoportos) nevezés:

  • Iskolai csoportok kollektív nevezési kedvezménye, minimum 10 fős iskolai csoportok részére 04.13-ig.
  • A csoportokba tanulók és felnőttek is nevezhetnek
  • Az iskolai kollektív nevezési kedvezmény csak kollektív és (16 év fölöttieknek) egyéni nevezési lap együttes kitöltése esetén vehető igénybe, legalább 10 fős iskolai csoportok egyidejű nevezése esetén, a benevezettek összlétszáma alapján.

Rajtszámon megjelenő név a Telekom Vivicittá Félmaratonon:

  • A február 27-ig leadott nevezések esetén
    • a keresztnevet automatikusan megjelenítjük a rajtszámon, a számjegy alatt
      • a nevező külön kérésére tudunk csak ettől eltekinteni
        • on-line nevezés esetén a rajtszámon megjelenő felirat részbe: "NEM KÉREK FELIRATOT" szöveget kérjük beírni
        • személyes nevezés esetén a nevezési lapon a rajtszámon megjelenő felirat részbe: "NEM KÉREK FELIRATOT" szöveget kérjük beírni
    • lehetőség van arra, hogy a rajtszámon a keresztnév helyett egyéb felirat (pl. becenév) kerüljön elhelyezésre, de legfeljebb 12 karakter hosszúságban. Ezt az igényt a nevezés leadásakor jelezni kell. Csak annak a nevezőnek szerepel majd felirat a rajtszámon, aki ezt külön kéri, automatikusan a keresztnév kerül rá!
      • Kérjük azokat a nevezőket, akik férjük nevét viselik "-né" kiegészítéssel, adják meg keresztnevüket
  • A rajtszámon a számjegy alatt a név felírására hagyunk helyet a később nevezőknek is.

Nevezettek kedvezménye a Telekom Vivicittá 3x2 km-es váltójára

Amennyiben a háromfős csapat egyik tagja olyan futó, akinek van már élő nevezése a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás valamelyik másik távjára - lehet ez a szombati rövid távok egyike és vasárnapi 7, 10 vagy 21 km-s versenyszám is -, az ő nevezési díja 0 forint, a másik két fő pedig speciális csapatárat fizethet.

Ez április 4-ig csupán 1800 forint, utána pedig 2000. (A helyszínen fizetve 2500.) Ha háromfelé osztjuk, a kedvezőbb esetben csupán 600 Ft/fő az ára a Telekom Vivicittá 3×2 km-es váltón való részvételnek. A 0 Ft-ot fizető csapattag a váltó nevezéséhez nem kap pólót.

A kedvezmény igénybe vételekor figyeljetek arra, hogy április 14-én és 15-én szünetel a nevezés, és hogy csapatonként kizárólag egy tag lehet ingyenes résztvevő. (A kedvezmény jogosulatlan igénybevétele esetén a nevezés érvénytelen. Az esetleges visszaélések elkerülése végett időszakosan ellenőrizzük a nevezéseket.)

Természetesen nemcsak azoknak szól a lehetőség, akik mostanáig beneveztek valamely másik távra, hanem onnantól bárkinek, amikortól regisztrál az eseményre.

Irodai nevezéssel és online is bonyolítható az ügy, utóbbi esetben a Speciális csapatár nevezéssel rendelkező személynek opciót kell választani.

További részletek itt.