Spuri Aranykártya Program 2016

 

BSI_logo

Spuri Aranykártya Program 2016
(leánykori nevén Törzsfutó Program)

Akik 2015-ben legalább 5 BSI eseményen részt vettek(az évben érvényes nevezés bármilyen sportágban) vagy 2015-ben a BSI eseményein legalább 75 "futókilométert" gyűjtöttek (részletek lejjebb), 2016-ban Spuri Aranykártyásokká válnak, és kedvezményesen nevezhetnek a BSI eseményeire, valamint további kedvezményekben részesülnek!

  • Spuri Aranykártya nevezési díjkategória a BSI 2016. évi versenyeire (kb. 20% kedvezmény az "indult már BSI eseményen" kategóriához képest)
  • Spuri Aranykártya (kedvezményes szolgáltatások igénybevételére jogosító kártya: kedvezmény BSI és más szervezők versenyein, 6% a Spuri Futóboltban és 10-40% egyéb szolgáltatóknál)
  • Rajtszámon Spuri Aranykártyás megjelölés
  • Nevezési kedvezmény egyéb sporteseményeken. Az események folyamatosan frissülő listáját itt találod >>>

A 2016-os Spuri aranykártyások listája elérhető
ITT

A listával kapcsolatos észrevételedet, problémádat a marketing@futanet.hu e-mail címre várjuk. A listát folyamatosan javítjuk, frissítjük, megértéseteket és türelmeteket előre is köszönjük.

TUDNIVALÓK A VIRTUÁLIS SPURI ARANYKÁRTYÁRÓL ITT

A BSI események nevezéséhez a kártya meglétére nincs szükség, elég a nevezéskor jelezni (online nevezés esetén a Spuri aranykártyás árat kiválasztani), hogy jogosult vagy a kedvezményre.

A Spuri Aranykártya érvényességi ideje
Az aranykártyás státusz egy naptári évre (+2 bónusz hónapra) vonatkozik.
Akik a feltételek (5 esemény vagy 75 futókilométer) teljesítésével váltak aranykártyássá, azok a teljesítést követő naptári év január 15-től a következő év március 15-ig nevezhetnek kedvezményesen, de nem csak az ebben az időszakban megrendezésre kerülő eseményeinkre, hanem minden olyan BSI-eseményre, amire ekkor nevezéseket fogadunk el.
Akik egyéb jogon váltak aranykártyássá, azok a jogosulttá válás után, egészen a következő év március 15-éig leadott nevezéseikre vehetik igénybe a kedvezményeket.
A kedvezmények igénybevételének visszamenőleges hatálya nincs, a jogosulttá válás előtt leadott nevezésekre a kedvezmény nem vonatkozik.

2013-TÓL KÖNNYÍTETTÜNK A SPURI ARANYKÁRTYÁSSÁ (TÖRZSFUTÓVÁ) VÁLÁS FELTÉTELEIN!

Az 5 BSI eseményre leadott nevezés megmaradt, a másik feltétel, a 75 teljesített "futókilométer" összegyűjtése vált egyszerűbbé, a futás mellett már beleszámít a 75 km-be a gyaloglás, kerékpározás, görkori, úszás, valamint a fitnesz is. Ezeket más-más szorzóval konvertáljuk futókilométerré a következőképpen:

1 km futás = 1 futókilométer
1 km gyaloglás = 1 futókilométer
3 km kerékpározás = 1 futókilométer
2 km görkori/síroller = 1 futókilométer
1 km úszás = 5 futókilométer
1 fitnesz eseményen való részvétel = 10 futókilométer

Így az Intersport Tour de Tisza-tó (65 km) teljesítése 21,67 "futókilométernek" számít, a Velencei Tóúszás 3 km-es úszótávja pedig 15 "futókilométernek".
Ha valaki a Velencei-tavi túra triatlon 1500 m úszás + 28 km bringa + 7 km gyalogtúra távját teljesítette, a lenti "futókilométereket" gyűjtötte:
1500 m úszás (1,5x5) = 7,5 futókilométer
28 km bringa 28/3) = 9,33 futókilométer
7 km gyalogtúra (7x1) = 7 futókilométer
Összesen: 23,83 futókilométer

A párosban vagy váltóban teljesített események esetében a futott távot az össztáv/csapat létszáma hányados alapján számítjuk (pl. Flora Maratonstaféta esetében 42195/4 = 10,549 futókilométer).
Az Intersport Tisza-tavi Bringatlonnál (mivel nem lehet személyre szabottan elkülöníteni a futós és a bringás kilométereket) speciális képletet alkalmazunk.