V. Jogi Fórum Kupa

 

Jogász vagy és szeretsz futni? Itt a lehetőség, hogy olyan váltóban teljesítsetek egy maratoni, vagy félmaratoni távot, amelyben mindenki jogi területen dolgozik.

Szakmai partnerünkkel a Jogi Fórummal a 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó keretében már 5. alkalommal hívjuk külön versenyre a jogi szakma képviselőiből álló 3 (félmaratonváltó), vagy 6 fős (maratonváltó) csapatokat, meghirdetve számukra a

Jogi Fórum Kupát

amelynek védnöke
Dr. Bánáti János
a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke

Jó társaság - kiváló hangulat - közös siker!

A Jogi Fórum Kupának is keretet adó 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón, Közép-Kelet-Európa legnagyobb váltófutó versenyén tavaly 1875 csapat vett részt. Közöttük 85 váltó -több, mint 400 jogász- futott a szakmai bajnokságban.

Külön értékelés és díjazás a Jogi Fórum Kupán

A szakmai bajnokság csapatait külön is értékeljük és díjazzuk kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján. A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, amelyre minden résztvevő csapatot meghívunk. Itt mindkét táv I-VI. helyezett férfi és női csapatai serleget kapnak, a további váltók pedig névre szóló oklevelet vehetnek át a verseny védnökétől.

Visszatekintés a tavalyi Jogi Fórum Kupa hangulatába és az ünnepélyes díjátadásba ITT >>>>>

A verseny időpontja: 2016. június 12. vasárnap
A rajt/cél helyszíne: Budapest, 56-osok tere, a verseny a Városligetben zajlik.
Félmaraton váltó: 3 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 21,1 kilométert, vagyis egy félmaratont teljesít.

Maraton váltó: 6 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 42,2 kilométert, vagyis egy maratont teljesít.

Nevezés a Jogi Fórum Kupára: A www.futanet.hu oldal "Nevezés" legördülő menüjében szereplő módokon. A kitöltött nevezési lapra rá kell írni: "Jogi Fórum Kupa", online nevezéskor a "megjegyzés" rovatban, e-mailben történő nevezéskor a levélben kell ezt feltüntetni. Csak az így beérkezett, teljes körűen kitöltött nevezéseket tudjuk figyelembe venni a külön értékelésnél. Utólagos helyesbítésre nincs mód.

Kategóriák: a Jogi Fórum Kupán férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Fontos! A 3 fős csapatból minimum 2 főnek, a 6 fős csapatból minimum 4 főnek jogi végzettségűnek, vagy jogi területen dolgozónak kell lennie.
(Az a csapat, amelynek tagjai közül legalább ketten, illetve négyen egy cégnél, intézménynél is dolgoznak és a nevezési lapon jelöli a Fut a cég kategóriát -online nevezés esetén a "megjegyzés" rovatban tüntetve fel ezt- Jogi Fórum Kupa mellett a Fut a cég kategóriában is értékelésre kerül.)

Nevezési díjak és teljes eseményinformáció ITT >>>>>

Eredménylista: A Jogi Fórum Kupára nevezett csapatok szerepelnek az összetett eredménylistán és a külön elkészített kategóriánkénti eredménylistában is. A kategória eredményeket június 22-ig jelentetjük meg a honlapunkon.

Bővebb információ: lakatos.istvan@futanet.hu, 1-273-0939, 20/375-1829