Egészségőr Kupa

 

23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó keretében először hívjuk külön versenyre az egészségügy területén dolgozókból (orvosok, gyógyszerészek, pszichológusok, egészségügyi szakalkalmazottak) az egészségügyi felsőoktatási képzésben résztvevőkből (hallgatók, oktatók), vagy az egészségügyi alkalmazott kutatásban munkálkodókból álló 3, vagy 6 fős futócsapatokat, meghirdetve számukra az

EGÉSZSÉGŐR KUPÁT

Versenyünkkel lehetőséget kínálunk az egészségünkért dolgozóknak arra, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre és életesélyekre gyakorolt pozitív hatására.

Jó társaság - kiváló hangulat - közös siker!

Az egészségügyben dolgozók bajnokságának is keretet adó K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón -Közép-Kelet-Európa legnagyobb váltófutó versenyén- tavaly 1875 csapat csaknem tízezer futója vett részt.

Külön értékelés és díjazás az Egészségőr Kupán

Az Egészségőr Kupa csapatait külön is értékeljük és díjazzuk kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján. A külön díjazására nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, amelyre minden résztvevő csapatot meghívunk. Itt mindkét táv I-III. helyezett férfi és női csapatai serleget kapnak, de minden váltó csapatnévre szóló oklevelet vehet át.

Versenykiírás
A verseny időpontja: 2016. június 12. vasárnap A rajt/cél helyszíne: Budapest, 56-osok tere

Félmaraton váltó: 3 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 21,1 kilométert, vagyis egy félmaratont teljesít.
Maraton váltó: 6 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 42,2 kilométert, vagyis egy maratont teljesít.

Kategóriák: az Egészségőr Kupában férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Nevezés az Egészségőr Kupára: A www.futanet.hu oldal "Nevezés" legördülő menüjében szereplő módokon. A kitöltött nevezési lapra rá kell írni: "Egészségőr", online, vagy e-mailben történő nevezés esetén a "megjegyzés" rovatban kell ezt feltüntetni. Csak az így beérkezett, teljes körűen kitöltött nevezéseket tudjuk figyelembe venni a külön értékelésnél. Utólagos helyesbítésre nincs mód.
(Az a csapat, amelynek tagjai közül legalább ketten, illetve négyen egy cégnél, intézménynél is dolgoznak és a nevezési lapon jelöli a Fut a cég kategóriát - online nevezés esetén a "megjegyzés" rovatban tüntetve fel ezt - az Egészségőr Kupa mellett a Fut a cég kategóriában is értékelésre kerül.)

Nevezési díjak az ITT >>>> található díjtáblázat szerint.

Eredménylista: Az Egészségőr Kupára nevezett csapatok szerepelnek az összetett eredménylistában és a külön elkészített kategóriánkénti listában is. A kategória eredményeket június 20-án jelentetjük meg a honlapunkon.

Bővebb információ: lakatos.istvan@futanet.hu , 20/375-1829