Jótékonyság a 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón

 

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Tavaly a 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó jótékonysági termése 10 millió Ft volt, ismerd meg a részleteket ITT! >>>>

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Lépj velünk! - hogy egy cigánytelepről is vezethessen út egy egyetemi tanteremig

Ma Magyarországon több mint 150.000 cigány él szegregált telepen, esélyeik, hogy a társadalom részei legyenek - például, hogy egy olyan cégnél dolgozzanak mint te - csekélyek. Mi a BAGázsnál hiszünk abban, hogy egy cigánytelepen felnövő gyermeknek is teljesülhetnek az álmai és végzettséget szerezhet. Ezért segély helyett esélyt adunk: kiemelt célunk a telepen élő gyerekek fejlesztése, szocializációja, integrációja.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Csodabogarak, a Csodalámpa Alapítvány jótékony futói

A Csodabogarak az életveszélyes betegségben szenvedő gyerekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványt támogatják, és a június 12-i futásukkal szeretnének egy-egy kisgyermeknek örömet szerezni azzal, hogy valóra váltják az álmukat. Tímea egy telefonra szeretne, Szonja a betegsége miatt nem mehet közösségbe, így egy kerti játszóteret kért, Ramóna álma pedig egy Disney-ágy - nyilatkozta Felkai Márta a Csodalámpa képviseletében. Adományozz, hogy minél előbb teljesülhessenek a gyermekálmok!

Hogy mindenki jóllakhasson!

Az Élelmiszerbank egyéni követei idén eddig megközelítőleg 30 000 élelmiszercsomag rászorulók körében történő szétosztását tették lehetővé gyűjtésükkel. Célunk, hogy tovább növeljük a megsegített családok számát, az értünk induló csapatok segítségével további 18 000 csomag szétosztási költségét összegyűjtsük, mely 1 000 000 Ft.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Ökumenikus Segélyszervezet - Ne csak szurkolj, segíts!

Futni jó, segíteni jó, közösségben még jobb! Közösségben futni és segíteni a legjobb! Csatlakozz az Ökumenikus Segélyszervezet futóközösségéhez, és fuss Te is rászoruló gyerekekért a 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón! A Segélyszervezet futóközösségének tagjai azért állnak rajthoz, hogy ráirányítsák a szurkolók figyelmét a Segélyszervezet célkitűzéseire, és minél több embert változtassanak szurkolóból aktív segítővé. Kösd össze Te is a futást a jótékonysággal!

CSATLAKOZZ, HOGY SEGÍTHESS! >>>>

Karitász raktárhelyiség felújítása

Abból a mindenkiben élő mély érzésből alakultunk meg, hogy másoknak segíteni és adni öröm, de együtt, közösségben még inkább.A Pálferi Karitász 3 éve jött létre Pál Ferenc atya kedd esti előadásainak hallgatóságából. Önkéntesen működünk közre időseket, fogyatékosokat-, nehéz-, hátrányos körülmények között élő gyermekeket, családokat segítő szervezetek, intézmények munkájában. Rendszeresen veszünk részt környezetvédelmi programokban is. Gyere, ismerd meg eddigi tevékenységeinket és a jövőbeli terveinket!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Biztonságos otthon szerető szülők. Segíts valóra váltani a gyerekek álmát!

400 szülők nélkül maradt gyereknek adunk családot nevelőszülő hálózatunkon keresztül Kecskeméten, Kőszegen és Orosházán. A nevelőszülőknél a gyerekek testvéreikkel együtt maradva, családként nőhetnek fel. A fiatalok fejlesztőprogramok, táborok és kulturális programok révén is esélyt kapnak az SOS-től, hogy bepótolhassák az életükből addig kimaradt dolgokat. 2 000 000 Ft-ból már biztosítani tudjuk 400 SOS gyerek szabadidős és fejlesztő programjait.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

SUHANJ!Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Júius elenén pedig megnyitja hazánk első integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!!

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>