Tedd hozzá a magadét az első integratív edzőterem létrejöttéhez!

 

A Coca-Cola Testébresztő Női Futógála résztvevőiként támogassuk együtt a látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentesített, de épek részére is nyitott fitneszterem létrejöttét!


A SUHANJ! Alapítvány munkájának köszönhetően már épül Magyarország első integratív fitneszterme a Margitsziget közelében, amely társadalmi vállalkozásként működik majd, ezért fenntartásához és folyamatos fejlesztéséhez támogatói adományokra is szükség van.

Te is hozzáadhatsz például 1000, 2000, 3000, vagy 5000 forintot, de akár ezeknél többet vagy kevesebbet is. Ehhez nem kell adománygyűjtő követként kampányolnod, csupán a tavasz legszebb futóversenyének résztvevőjeként csatlakoznod a BSI által is támogatott nemes ügyhöz. Közös célunk 500 000 Ft összegyűjtése.

Ha futóként megérint közös ügyünk szép üzenete és tenni akarsz érte, kattints ide!

A SUHANJ! non-profit, közhasznú szervezet, mely megosztja a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. A SUHANJ! Fitness hazánk első integratív, látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentesített, épek számára is nyitott edzőterme, amely a Jászai Mari tértől 100 méterre, a Tátra utca 6. szám alatt található. Az 500 négyzetméteres létesítmény várhatóan nyár elejétől várja a sportolni vágyókat.