Speciális kedvezmény a Spar Budapest Maraton 3x2 km-s váltójára

 

Neveztél már a 31. SPAR Budapest Maraton® valamely távjára? Ez esetben ingyen lehetsz tagja egy olyan csapatnak, amely szombaton a 3x2 kilométeres váltóversenyben vesz részt. Két társad is komoly kedvezményben részesül.

Már a szombati versenyszámokra is lehet nevezni az október 8-9-i 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon. A SPAR Budapest Maraton® 3×2 km váltóversenyre speciális nevezés is lehetséges.

Amennyiben a háromfős csapat egyik tagja olyan futó, akinek van már élő nevezése a 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál valamely másik távjára - lehet ez a szombati rövid távok egyike és vasárnapi maraton, 30 vagy 10 km-es versenyszám is -, az ő nevezési díja 0 forint, a másik két fő pedig speciális csapatárat fizethet.

Ez október 04-ig csupán 1800 forint,a helyszínen fizetve 2200 Ft.) Ha háromfelé osztjuk, a kedvezőbb esetben csupán 600 Ft/fő az ára a SPAR Budapest Maraton® 3×2 km váltón való részvételnek. A 0 Ft-ot fizető csapattag a váltó nevezéséhez nem kap pólót.

A kedvezmény igénybe vételekor figyeljetek arra, hogy csapatonként kizárólag egy tag lehet ingyenes résztvevő. (A kedvezmény jogosulatlan igénybevétele esetén a nevezés érvénytelen. Az esetleges visszaélések elkerülése végett időszakosan ellenőrizzük a nevezéseket.)

Természetesen nemcsak azoknak szól a lehetőség, akik mostanáig beneveztek valamely másik távra, hanem onnantól bárkinek, amikortól regisztrál az eseményre.

Irodai nevezéssel és online is bonyolítható az ügy, utóbbi esetben a Speciális csapatár nevezéssel rendelkező személynek opciót kell választani.

További részletek itt.