Orvos félmaratoni bajnokság - 2017.

 

A 32. Wizz Air Budapest Félmaraton egyéni versenyszámában először hirdetünk külön versenyt orvosoknak, doktori végzettséggel rendelkező gyógyszerészeknek és pszichológusoknak.Kiváló hangulat - jó társaság - igazi példamutatás

Külön versenyünkkel lehetőséget kínálunk az egészségünkért dolgozó orvosoknak, gyógyszerészeknek, pszichológusoknak arra, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre és életesélyekre gyakorolt pozitív hatására.

Külön értékelés és díjazás

Doktoraink speciális szakmai eredménylistában is szerepelnek majd és a hivatás legjobbjait (női és férfi I-X. helyezett) egy külön eredményhirdetésen is díjazzuk. A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor.

Versenykiírás

A verseny időpontja: 2017. szeptember 10. vasárnap, 9 óra
A rajt/cél helyszíne: Budapest, Városliget, Olof Pálme sétány (a Palme Ház előtt)
A verseny távja: 21,1 km

A külön versenynek is keretet adó 32. Wizz Air Budapest Félmaratonról az eseményinformációban tájékozódhatsz.

Nevezés a külön versenyre:

Az online nevezési felületen a normál nevezési menetben külön figyelemmel az alábbiakra: "Kérjük ha orvos, illetve doktori végzettséggel rendelkező gyógyszerész, pszichológus vagy és részt szeretnél venni a 32. Wizz Air Budapest Félmaraton e szakmáknak meghirdetett külön versenyében is, akkor az alábbi mezőbe írj igent"

Azok az érdeklődők akik már neveztek a félmaratonra, de nem jelölték ezt a lehetőséget, írjanak egy levelet rajtszámuk, születési idejük és hivatásuk feltüntetésével a lakatos.istvan@futanet.hu címre. Bővebb információ ugyanitt kérhető.