Szakmai maratoni bajnokságok

 

Legyél a szakmád, hivatásod maratoni bajnoka!

A 33.SPAR Budapest Maraton egyéni 42,1 km távján szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező informatikusoknak, jogászoknak, közgazdászoknak, mérnököknek, orvosoknak és tanároknak (az általános iskolai tanároktól a felsőoktatási oktatókig).

Külön versenyeinkkel lehetőséget kínálunk e szakmák, hivatások képviselőinek, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Külön szakmai eredménylisták, értékelés és díjazás

Az informatikusok, jogászok, közgazdászok, mérnökök, orvosok és tanárok külön szakmai eredménylistákban is szerepelnek majd és e szakmák legjobbjait (női és férfi I-III. helyezettek kupa és oklevél, IV-VI. helyezettek oklevél) külön is díjazzuk. A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor.

Versenykiírás

A verseny időpontja: október 7. vasárnap
Rajt és cél: egyeztetés alatt

A külön versenyeknek is keretet adó 33.SPAR Budapest Maratonról az eseményinformációban tájékozódhatsz.

Regisztráció és részvétel a szakmai versenyeken

A szakmai bajnokságokra történő regisztráció nem jár külön költséggel.
A szakmai bajnokságokra az online nevezési felületen és személyesen is kizárólag október 1-ig lehet regisztrálni.

Az online nevezési felületen az alábbiak szerint: "Ha regisztrálsz a szakmai bajnokságok valamelyikére írd szakmád nevét -informatikus / jogász / közgazdász / mérnök / orvos- a mezőbe!"
Nevezési lapon történő nevezéskor a lapra írd rá a megfelelő szakma -informatikus / jogász / közgazdász / mérnök / orvos / tanár- nevét!

Akik már neveztek a maratonra, de nem jelölték ezt a lehetőséget írjanak egy levelet rajtszámuk, születési idejük és szakmájuk feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hu címre. A levél tárgya: "szakma neve maraton" legyen. Bővebb információ ugyanitt kérhető.