Jótékonyság a K&H maozdulj! maraton- és félmaratonváltón

 

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Ezek a szervezetek a HUNGEXPO G pavilonban standdal is megjelennek

Csodabogarak, akik a csodalámpás beteg gyerekek álmaiért futnak. A Csodalámpa Alapítvány az elmúlt 15 év alatt több mint 3300 életveszélyes betegségben szenvedő gyermekek kívánságát teljesítette. A szervezetet támogató jótékony sportoló Csodabogarak - köztük a Phoenix Pharma Zrt., a BENU Gyógyszertárak több csapata, a Marriott Hotel Budapest, a LeasePlan Hungaria Zrt., a Process Solutions Kft. és más cégek munkatársai, s még nagyon sok magánszemély - a június 10-i futásukkal szeretnének több kisgyermeknek örömet szerezni ezzel a gyógyulásukat segíteni. Fussunk együtt a Csodabogarakkal, hogy minél előbb meglehessen Zsófi XBOX ONE játékgépe, Nóra telefonja és Kevin csúszdája!

Csatlakozz és adományozz, hogy minél előbb teljesüljenek a gyermekálmok!

Futás a Gyermekrohamkocsiért!

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel. A Gyermekrohamkocsi az ország első és egyetlen "mobil gyermek intenzív osztálya", amely a 18 év alatt már több mint 45.000 alkalommal segített a beteg gyermekeken. A miskolci és debreceni Gyermek-mentőorvosi kocsikkal együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat speciális gyermekmentői mára már évente több mint 3.500 esetet látnak el az Országos Mentőszolgálat kötelékében.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Ne csak szurkolj, segíts!

Az Ökumenikus Segélyszervezet jótékony futói egyedülálló flashmobbal készülnek a K&H Mozdulj! maraton- és félmaraton váltóra, hogy így buzdítsanak minél többeket adományozásra! Az önkéntesek vasárnap a 1353-as adományvonal számjegyeit formázzák meg a versenyközpont melletti téren. A nagyszabású figyelemfelhívó akcióhoz bárki csatlakozhat a helyszínen. Az akció része az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor kampányának, mellyel hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermekek táboroztatásához gyűjtenek adományokat. A 1353-as adományvonal az egész országból hívható, és minden hívás 250 forint támogatást jelent.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ!>>>>

Ezek a szervezetek adománygyűjtő futókkal lesznek jelen a versenyen

Csinálj sportot a jótékonyságból!

2017-ben a Bátor Tábor közel 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és családjait fogadott táboraiban, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket. Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A versenyen induló jótékony futók kilométereik jelképes örökbe adásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

SUHANJ!Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. 2016 nyarán megnyitotta SUHANJ! Fitness néven hazánk első integratív, teljes mértékben akadálymentes, épek és fogyatékkal élők számára egyaránt nyitott edzőtermét és futóklubját a Margitszigettől 300 méterre.

LEGYÉL TE IS SUHANGYAL, VAGY TÁMOGASD CÉLJAIKAT! >>>>