K&H mozdulj! félmaraton és váltó eseményre befizetett nevezési díjak átvitele az új időpontra és új távokra

 

A K&H mozdulj! félmaraton és váltó eseményre befizetett nevezési díjak átvitele az új időpontra és új távokra:

egyéni félmaraton nevezői
A korábban leadott nevezések az új időpontban is érvényesek, ha már neveztél és futsz velünk július 25-én, nincs további tennivalód. Ha nem jó az új időpont, vissza tudsz lépni az eseményről, a befizetett nevezési díjad 100%-át jóváírjuk az egyenlegedben, amit 2021.12.31-ig tudsz felhasználni bármilyen BSI esemény nevezési díjára.
A jóváírásokat minden esetben a résztvevő egyenlegében írjuk jóvá, akkor is, ha más fizette a nevezési díjat. Az egyenleg átvezetése utólag, a nevezési irodával egyeztetve lehetséges.

félmaraton- és minimaraton-váltó nevezői
Mivel a váltó versenyszámokat töröltük, a befizetett nevezési díjak 120%-át minden nevezőnek jóváírjuk. Az összeg 2022.12.31-ig felhasználható bármilyen BSI esemény nevezési díjára.
A jóváírásokat minden esetben a nevezési díjat befizető csapattag egyenlegében írjuk jóvá. Az egyenleg átvezetése utólag, a nevezési irodával egyeztetve lehetséges.

Gamer futam nevezői
Mivel a versenyszámot töröltük, a befizetett nevezési díjak 120%-át minden nevezőnek jóváírjuk. Az összeg 2022.12.31-ig felhasználható bármilyen BSI esemény nevezési díjára.