BSI Futónagykövet - Csalló Miklós - Budapest, Rákospalota

 

Név:

Csalló Miklós

E-mail:

miklos(pont)csallo(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdett el futni:

2006.

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

Minden futásra büszke vagyok, függetlenül attól, hogy kemény versenyről vagy kötetlen élményfutásról legyen szó. Mmaratoni teljesítéseim közül a 2010-es athéni első teljesítésre és a 2016-os Barcelona Maratonomra vagyok a legbüszkébb (3:45)

Bemutatkozó:

Másfél évtizeddel ezelőtt kerültem szorosabb kapcsolatba a futással és a BSI futóversenyekkel a munkahelyi futóklubunkat vezető Kiss Mirellának köszönhetően, aki Magyarország egyik első futónagyköveteként végtelen lelkesedésével velem is hamar megszerettette a futást.Megfertőződtem. A félmaratoni táv volt a kedvenc versenytávom, de alkalmanként hosszabb távokat is kipróbáltam (maratont pl. csak 3X futottam - de köztük van a 2500 éves Athén maraton 2010-ben - , majd miután a terepfutás is belopta magát a szívembe a k42 series-t is kipróbáltam.) 2016-ban egy egyedi terephendisorozatot kezdtünk el szervezni a Rákospalotai futónagykövetség keménymagjával (érdekes módon az Újpesti futónagykövetség területéhez tartozó Káposztásmegyeren), ami időközben egy klassz futóközösséggé fejlődött Krokodilfutás néven. E közösség sikeres építésében betöltött kulcsszerepemnek köszönhetően kaptam felkérést - érdekes módon kb egyidőben - lakóhelyem közelében tevékenykedő két futónagykövettől is: Teveli Petra újpesti futónagykövetként javasolta, hogy közösen tevékenykedjünk a jövőben, míg Torda Tamás rákospalotáról történő elköltözése miatt vetette fel, hogy vegyem át tőle a rákospalotai csoportot.Így célunk, hogy Petra és az általa alapított Közös Sport Egyesült sokrétű futószakmai tapasztalatainak segítségével a két szomszédos nagykövetséget összehangoltan üzemeltessük.

A futással kapcsolatos hitvallása:

Szabadság, kikapcsolódás, feltöltődés, vallás , szenvedély és szerelem. Egyszerű, könnyen kivitelezhető sport, mégis sokszínű, rendkívül változatos tevékenység. Minden formájában ott lapul a testi és lelki szabadság kibontakozásának lehetősége.

Közös futások helyszíne:

edzések Újpesten KözösSportEgyesületnél kedden és csütörtökön, Krokodilfutás közösségi futások változatos helyszíneken, facebookon meghirdetve (+állandó futások: http:krokodilfutas.hu/2020 )

Közös futások időpontja:

Edzések Újpesten KözösSportEgyesületnél kedden és csütörtökön jelenleg a MultiSportBázison, közös futások szerdánként és hétvégénként változó helyszíneken (hétvégén terepen, havonta egyszer éjszakai futás harmadik éve állandó időpontban)

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.