Jótékonyság a 26. ALDI Női Futógálán

 

Már nevezéskor lehetsz jótékony futó!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

Az ALDI Női Futógála versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

Segítsük Sallai Zsuzsi gyógyulását!

Ha futsz, szinte biztosan ismered őt. Ha személyesen nem találkoztatok, tuti, hogy legalább hallottál róla. Zsuzsi a Pomázi Futóbajnokok SE alapítója és motorja, számos hazai ultrafutó verseny és országos bajnokság szervezője, az első BSI Futónagykövetek egyike. Ha éppen nem fut, szervez, önkénteskedik. Nagyon sokat tett a futás népszerűsítéséért, a futókért. Most mindezt viszonozhatjuk neki! Összefogásra, sok-sok pozitív energiára és támogatásra van szüksége tőlünk, futóktól, hogy felépüljön az újra rátámadó betegségből és hogy ismét együtt futhassunk!

Támogatásoddal segítsd Zsuzsi gyógyulását!

A kapcsolati erőszak áldozatait segítő Titkos Menedékházak támogatása

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet több, mint 10 év tapasztalattal rendelkezik a kapcsolati erőszak áldozatainak ellátása és rehabilitációja terén és Magyarországon egyedülálló módon Titkos Menedékházakat működtet, illetve három régióban is azonnali menedéket kínáló krízisközpontokat tart fent a bántalmazott nők és családok számára. Ezekben az intézményekben a teljes körű ellátáson túl szociális munkásokból, jogászokból, mentálhigiénés szakemberekből álló szakmai stáb minden segítséget megad a biztonságos továbblépéshez. Ezen intézmények működését tudod most Te is támogatni adományoddal.

Titkos Menedékházak támogatása

A Népligetben ezekkel a karitatív szervezetekkel találkozhatsz

Jane Goodall Intézet

Dr.Jane Goodall etológus, ENSZ békenagykövet 1977-ben hozta létre intézetét a csimpánzok és élőhelyük védelmének érdekében. Mostanra több mint 30 országban található tagintézet amelyek a helyi környezetvédelmi, társadalmi, állatvédelmi problémákat próbálják megoldani. A magyarországi intézet 2010 óta a környezeti nevelés segítésével és az állatvédelemmel a fókuszban. Futónagyköveteik hisznek abban, hogy a megfelelő környezeti neveléssel egy jobb és élhetőbb Világot tudnak létrehozni. Csatlakozzatok hozzájuk és támogassátok ti is a környezeti nevelési programunk, a Roots and Shoots fejlesztését!

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!