Jótékonyság az Intersport Tour de Tisza-tó eseményen

 

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

Az Intersport Tour de Tisza-tó versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt támogathatod adományoddal:

Vitamin Kommandó (Budapest Bike Maffia) támogatása

A Budapest Bike Maffia lelkes önkéntesi hajléktalan embereket keresnek fel a városban, akik legalább annyira hálásak pár jó szóért, mint az adományokért, amiket kivisznek. Szomorú történetek, eltorzult sorsok, megható flaszter szintű realitások Budapesten. Télen életmentő a forró tea, a takaró, vagy az, hogy monitorozzák az embereket és az állapotukat. A hőségben elengedhetetlen a gyümölcs vagy épp az ivóvíz. A Vitamin Kommandó a kemény sztorik megható pillanatairól szól. A csapat minden héten minimum kétszer 15-20 fős csapatokban gurul ki bringákkal a városba.

Támogasd a Vitamin Kommandót!>>>>