V. Egészségőr Kupa

 

A 28. K&H mozdulj! futóest keretében ismét külön versenyre hívjuk az egészségügy területén dolgozókból (orvosok, gyógyszerészek, pszichológusok, egészségügyi szakalkalmazottak) az egészségügyi felsőoktatási képzésben résztvevőkből (hallgatók, oktatók), vagy az egészségügyi alkalmazott kutatásban munkálkodókból álló 3 fős félmaratonváltó csapatokat, meghirdetve számukra az

EGÉSZSÉGŐR KUPÁT

Versenyünkkel lehetőséget kínálunk az egészségünkért dolgozóknak arra, hogy személyes példájukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre és életesélyekre gyakorolt pozitív hatására.

Jó társaság - kiváló hangulat - közös siker!

Az egészségügyben dolgozók bajnokságának is keretet adó K&H mozdulj! futóesten több száz céges és baráti társaságokból, egyesületekből, családokból verbuválódott staféta fut a Városligetben és a kivilágított Andrássy úton.

Külön értékelés az Egészségőr Kupán

Az Egészségőr Kupa csapatai külön eredménylistában is szerepelnek az egymás között elért teljesítményük alapján.

Versenykiírás
A verseny időpontja: 2022. július 2. szombat
Rajt/Cél: Hősök tere
A félmaratonváltó a félmaratonnal együtt rajtol.

Egészségőr Kupa 3 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 21,1 kilométert, vagyis egy félmaratont teljesít. Mivel a rajt egyszerre lesz az félmaratonnal, így a váltó első futója lehet egyéni félmaratonlista is.

Kategóriák: az Egészségőr Kupában férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Nevezés az Egészségőr Kupára:

  • Az online nevezési felületen a váltótagok adatainak feltöltése jelöld az "Egészségőr Kupa" opciót.

  • Ha már korábban neveztetek a félmaratonváltóra és részt szeretnétek venni az Egészségőr Kupán is, írjatok egy levelet rajtszám feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hu címre. A levél tárgya: "Egészségőr" legyen. Bővebb információ ugyanitt kérhető.

  • Az a csapat, amelynek tagjai közül legalább ketten egy cégnél, intézménynél dolgoznak és az online nevezési felületen jelöli a Fut a cég kategóriát, beírja a cég nevét az Egészségőr Kupa mellett a Fut a cég kategóriában is értékelésre kerül.