Jótékonyság a 19. JYSK Balaton Maraton és Félmaratonon

 

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 19. JYSK Balaton Maraton és Félmaraton és a Virtuális JYSK Balaton Maraton versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

Támogasd a SUHANJ! vidéki csoportjainak létrehozását!

A mozgás öröme mindenkié, vallja a SUHANJ! Alapítvány, amely a sikeres fővárosi működés után a Te segítségeddel 2022-től már vidéken is erőt ad a fogyatékossággal élőknek.

Támogatom a SUHANJ! vidéki csoportjainak létrehozását! >>>>