A Spuri Futóbolt új munkatársat keres

 

Jobban érdekel annál a futás, mint, hogy heti néhány alkalommal kimész edzeni? Tudod mi a drop, a pronálás, a középtalp, a kompressziós szár? Ha ezek valamelyikére igen a válasz, lehet, hogy téged keres a Spuri Futóbolt, teljes munkaidős eladó/szaktanácsadó kollégával bővülne ugyanis a budapesti csapat.

Te vagy az emberük, ha:

  • a sport számodra nem a nézőtéren üldögélést, hanem az aktív részvételt jelenti.
  • nem csak vásárlóként láttál már kiskereskedelmi üzletet belülről. Ha ez esetleg sporttal kapcsolatos volt, az külön öröm.
  • segítőkész vagy, és jól kommunikálsz a vásárlókkal! Jó, ha a futással képben vagy, a legtöbbet arról kell beszélni.
  • van legalább középfokú végzettséged, lelkes és nyitott vagy a tanulásra. Amit esetleg nem tudsz a futócipőkről és a futáselemzésről, azt megtanítják neked.

A csapat új tagjaként feladatod lesz többek között a vásárlók (futók) szakszerű kiszolgálása, a velük való kommunikáció, személyre szabott lábállás- és futáselemzés, kassza kezelése.

Ezért cserébe teljes munkaidős állást kínálnak neked, versenyképes fizetést, szakmai fejlődést, sportos, barátságos munkahelyi légkört, jelentős kedvezményt saját részre történő futófelszerelés vásárlás esetén, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

Ha szívesen lennél a Spuri Futóbolt kollégája, küldd el a magyar nyelvű önéletrajzodat (biztos, ami biztos, kaptunk egyszer egy franciát is) fizetési igény megadásával a szucs@spurifutobolt.hu címre legkésőbb 05.15-ig. Igen, az a Szűcs, a férfi magyar maratoni csúcstartó lehet a főnököd.